Κινέζικο μαχαίρι Σεφ CLASSIC IKON, 18 cm, σε απόχρωση κρεμ, Wüsthof

Code: WU1040431818
Brand: WÜSTHOF
264 €
Εξαντλήθηκαν
The item has been sold out…

Το κινέζικο μαχαίρι του σεφ είναι κατάλληλο για τον τεμαχισμό τροφίμων σε πολύ λεπτές φέτες και ζυμαρικά. Το μαχαίρι ανήκει στη σειρά Classic Ikon, στην οποία θα βρείτε μαχαίρια σφυρηλατημένο από ένα ενιαίο κομμάτι χάλυβα υψηλής ποιότητας. Κάθε λεπίδα ελέγχεται με λέιζερ και είναι εξαιρετικά κοφτερή. Τα μαχαίρια διαθέτουν εργονομικά διαμορφωμένη λαβή με τρία πριτσίνια. Για λόγους υγιεινής, δεν υπάρχει κενό μεταξύ της λαβής και του χάλυβα.

Detailed information

Product detailed description

Το κινέζικο μαχαίρι του σεφ είναι κατάλληλο για τον τεμαχισμό τροφίμων σε πολύ λεπτές φέτες και ζυμαρικά. Το μαχαίρι ανήκει στη σειρά Classic Ikon, στην οποία θα βρείτε μαχαίρια σφυρηλατημένο από ένα ενιαίο κομμάτι χάλυβα υψηλής ποιότητας. Κάθε λεπίδα ελέγχεται με λέιζερ και είναι εξαιρετικά κοφτερή. Τα μαχαίρια διαθέτουν εργονομικά διαμορφωμένη λαβή με τρία πριτσίνια. Για λόγους υγιεινής, δεν υπάρχει κενό μεταξύ της λαβής και του χάλυβα.

Κύρια πλεονεκτήματα:

  • Κινέζικο μαχαίρι σεφ
  • Τεμαχισμός τροφίμων σε πολύ λεπτές φέτες και ζυμαρικά
  • Κλασική σειρά Ikon
  • Σφυρηλατημένο από ένα κομμάτι ατσάλι υψηλής ποιότητας
  • Η λεπίδα είναι ειδικά σκληρυμένη σε 58° Rockwell
  • Η λεπίδα ελέγχεται με λέιζερ
  • Εργονομικά διαμορφωμένη λαβή με τρία πριτσίνια
  • Για λόγους υγιεινής, δεν υπάρχει κενό μεταξύ της λαβής και του χάλυβα
  • Ταιριάζει τέλεια στο χέρι
  • Βέλτιστα ισορροπημένο
  • Πλυντήριο πιάτων
  • Η σειρά Classic Ikon έχει λάβει τη διακεκριμένη σφραγίδα ποιότητας και υγιεινής NSF στις ΗΠΑ

Προδιαγραφές

  • Μήκος λεπίδας: 18 cm
  • Χρώμα: κρέμα

Additional parameters

Category: Μαχαίρια Chef
Warranty: 2 years
Weight: 0.48 kg
Χρώμα: Κρεμ
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
Μήκος λεπίδας: 18 cm
Πληροφορίες προϊόντος: Ασφαλές για πλυντήριο πιάτων
Τύπος προϊόντος: Κουζινομάχαιρο
Margin: E
Μέγεθος: 18 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: