Γλάσο βαλσάμικου 150 ml, φράουλα, Giusti
Code: GIU1003Επιστροφές σε 100 ημ.Δωρεάν & εύκολες επιστροφές
Άμεση αποστολήΈως τις 12:00
50.000+ κριτ. προϊόντωνΑπό πελάτες μας
Οικολογική συσκευασία0% πλαστικό
Product detailed description
Κύρια πλεονεκτήματα:
- βαλσαμικό γλάσο με φυσικό άρωμα φράουλας, που συνδυάζει τη φρεσκάδα του φρούτου με το βάθος του ξιδιού
- χάρη στη σιροπιαστή του σύσταση και την ισορροπημένη του γεύση, είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων στη σύγχρονη κουζίνα και στο σερβίρισμα γλυκών
- η λεπτή γλυκύτητα των φραουλών συνδυάζεται αρμονικά με την ελαφριά οξύτητα του βαλσαμικού ξύδι από τη Μόντενα για να δημιουργήσει μια φρουτώδη αντίθεση
- ιδανικό για παγωτό βανίλια, cheesecake, cheesecake ή φρέσκα φρούτα, στα οποία προσθέτει μια κομψή γεύση
- ιδανικό για σαλάτες με ρόκα, κατσικίσιο τυρί και ξηρούς καρπούς, όπου προσθέτει μια φρουτώδη νότα και μια ξεχωριστή οπτική παρουσίαση
- είναι επίσης κατάλληλο για ψητά κρέατα όπως στήθος κοτόπουλου ή χοιρινό φιλέτο, στα οποία προσθέτει μια γλυκιά και καραμελωμένη πινελιά
- συνιστάται επίσης για παλαιωμένα τυριά, όπως Gorgonzola, Brie ή Pecorino, όπου ενισχύει και μαλακώνει τις χαρακτηριστικές γεύσεις
- η ευελιξία του εκτιμάται επίσης στην προετοιμασία σύγχρονων τάπας ή μπρουσκέτας, όπου χρησιμεύει ως τελικό καρύκευμα
- χάρη στον οπτικό του πλούτο, το γλάσο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση των πιάτων και το αισθητικό σερβίρισμα των φαγητών σε εορταστικές περιστάσεις
- ξεχωρίζει για τη λεπτή υφή, τη φρουτώδη ένταση και τα υψηλής ποιότητας συστατικά του χωρίς περιττά πρόσθετα
Πρόσθετες πληροφορίες:
- όγκος: 150 ml
- Συστατικά: βαλσάμικο ξύδι από τη Modena IGP, φυσικό εκχύλισμα φράουλας. Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα ή συντηρητικά.
Additional parameters
| Category: | Βαλσάμικο γλάσο |
|---|---|
| Weight: | 0.2 kg |
| EAN: | 8006911003859 |
| Υλικό: | Γυαλί |
| Χωρητικότητα: | 0,15 l |
| Τύπος προϊόντος: | Μπαχαρικά |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Κατασκευαστής: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment