Βαλσάμικο ξύδι 50 RESERVE 100 ml, Giusti
Code: GIU1048AΕπιστροφές σε 100 ημ.Δωρεάν & εύκολες επιστροφές
Άμεση αποστολήΈως τις 12:00
50.000+ κριτ. προϊόντωνΑπό πελάτες μας
Οικολογική συσκευασία0% πλαστικό
Product detailed description
Κύρια πλεονεκτήματα:
- Η αποκλειστική βαλσάμικο ξύδι Giusti 50 RESERVE παράγεται μόνο σε περιορισμένες ποσότητες από τα παλαιότερα βαρέλια της οικογένειας Giusti
- αυτή η εξαιρετική αποθεματική έκδοση προέρχεται από μοναδικά βαρέλια ηλικίας άνω των 50 ετών, εξασφαλίζοντας την εξαιρετική της γεύση
- κάθε φιάλη είναι φινιρισμένη στο χέρι, αριθμημένη και έχει μια πολυτελή ετικέτα τυπωμένη με παραδοσιακή τυπογραφία και διακοσμημένη με χρυσό 24 καρατίων
- το κομψό φυσίγγιο περιλαμβάνει μια γυάλινη πιπέτα για ακριβή δοσολογία και κομψή παράδοση
- κατάλληλο για σερβίρισμα σε κλασικά πιάτα, όπως τρίμματα παρμεζάνας 36 μηνών, φράουλες ή παγωτό χειροποίητο
- ιδανικό για να αρωματίσει φρέσκα και γεμιστά ζυμαρικά, σπιτικό ριζότο ή ως τελική πινελιά σε ένα πιάτο
- συμπληρώνει τέλεια τη γεύση του ταρτάρ κρέατος ή ψαριού, του καρπάτσιο και των ωμών θαλασσινών, όπως τα στρείδια ή το σεβίτσε
- συνιστάται επίσης για επιδόρπια όπως πανακότα, μασκαρπόνε ή μαύρη σοκολάτα, όπου ενισχύει την έντασή τους
- μερικές σταγόνες μπορούν επίσης να δοθούν ξεχωριστά ως χωνευτικό για αργή απόλαυση μετά το γεύμα
- η γεύση είναι αρμονική, έντονα φρουτώδης και ξυλώδης, με έντονη γλυκόξινη ισορροπία και πλούσιο αρωματικό προφίλ
- το ξύδι ωριμάζει σε μια σειρά από ιστορικά βαρέλια του 19ου αιώνα, κατασκευασμένα από διαφορετικούς τύπους ξύλου για να αποκτήσει πολύπλοκο χαρακτήρα
Πρόσθετες πληροφορίες:
- όγκος: 100 ml
- σύνθεση: 100% γλεύκος από μαγειρεμένα σταφύλια, χωρίς πρόσθετα πρόσθετα, μόνο φυσική ωρίμανση και προσεκτική χειροτεχνία
Additional parameters
| Category: | Βαλσάμικα ξύδια |
|---|---|
| Weight: | 1.19 kg |
| EAN: | 8006911003415 |
| Υλικό: | Γυαλί |
| Χωρητικότητα: | 0,1 l |
| Τύπος προϊόντος: | Μπαχαρικά |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Κατασκευαστής: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment