Εξαρτήματα για επεξεργαστές τροφίμων KitchenAid

30 items total
Εξάρτημα κουζινομηχανής ζυμαρικών, KitchenAid
125 €
KA5KSMPSA
Φτερό κουζινομηχανής, 4,8 l, KitchenAid
61,95 €
KA5KFE5T
Μπολ κουζινομηχανής, 3,0 l, KitchenAid
104 €
KA5KB3SS
Μπολ κουζινομηχανής 5KSM2CB, 4,83 l, απόχρωση μόκας, KitchenAid KA5KSM2CB5PFC
Μπολ κουζινομηχανής 5KSM5SSBWH, 4,83 l, λευκό, KitchenAid KA5KSM5SSBWH
Μπολ κουζινομηχανής 5KSM5SSBCE, 4,83 l, από χαλκό, KitchenAid KA5KSM5SSBCE
Κιτ για γέμιση λουκάνικων 5KSMSSA, KitchenAid
51,45 €
KA5KSMSSA
Κάλυμμα κάδου κουζινομηχανής 5KSMBLPS, KitchenAid
72,45 €
KA5KSMBLPS
Φτερό κουζινομηχανής HEAVY DUTY, KitchenAid
72,45 €
KA5K7FB
Φτερό ζαχαροπλαστικής 5KSMPB5SS, KitchenAid
82,95 €
KA5KSMPB5SS
Up
More products

Ανακαλύψτε έναν κόσμο δυνατοτήτων με τα εξαρτήματα KitchenAid για επεξεργαστές τροφίμων!

Αυξήστε την κουλιναρική δημιουργικότητά σας και βελτιστοποιήστε τη διαδικασία μαγειρέματος με την πολυμορφική συλλογή εξαρτημάτων KitchenAid, σχεδιασμένη ειδικά για τους επεξεργαστές τροφίμων σας. Αυτές οι καινοτόμες προσθήκες έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώσουν τους επεξεργαστές τροφίμων KitchenAid και να ανοίξουν έναν κόσμο κουλιναρικών δυνατοτήτων ακριβώς στο χέρι σας.

Από το κοπήματα και το ψίχουλα μέχρι το τρίψιμο και το αλέσιμο, η συλλογή μας με εξαρτήματα KitchenAid σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε με ευκολία μια ποικιλία κουλιναρικών εργασιών. Δυναμώστε το ρεπερτόριό σας, προσαρτώντας εξειδικευμένες λεπίδες και προσαρτήματα που μετατρέπουν τους επεξεργαστές τροφίμων σας σε ισχυρές πολυλειτουργικές μηχανές.

Είτε ζυμώνετε ζύμη για φρέσκο ψωμί, ανακατεύετε αφράτες κρέμες και αυγοκρέμες είτε δημιουργείτε περίπλοκα σχήματα ζυμαρικών, αυτά τα εξαρτήματα σχεδιάστηκαν για να εξασφαλίσουν συνεχείς αποτελέσματα υψηλής ποιότητας κάθε φορά. Αναβαθμίστε τις δεξιότητές σας στο μαγείρεμα, πειραματιζόμενοι με νέες συνταγές και τεχνικές που γίνονται πιο εύκολες και αποδοτικές με τα κατάλληλα εξαρτήματα.

Σχεδιασμένα με ακρίβεια και ανθεκτικότητα στο μυαλό, τα εξαρτήματα της KitchenAid είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στις απαιτήσεις του καθημερινού μαγειρέματος, διατηρώντας ταυτόχρονα την απόδοση και τη λειτουργικότητά τους. Επιπλέον, η εύκολη στον καθαρισμό σχεδίασή τους εξασφαλίζει ότι θα περνάτε λιγότερο χρόνο στον καθαρισμό και περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας τις νόστιμες δημιουργίες σας.

Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα εξαρτημάτων KitchenAid που είναι προσαρμοσμένα στο συγκεκριμένο μοντέλο του επεξεργαστή τροφίμων σας. Αναβαθμίστε τις κουλιναρικές σας προσπάθειες και απελευθερώστε την πραγματική δυνατότητα του επεξεργαστή τροφίμων σας με αυτά τα προσεκτικά σχεδιασμένα και επαγγελματικά κατασκευασμένα εξαρτήματα. Είτε είστε ένας έμπειρος μάγειρας είτε ένας παθιασμένος ερασιτέχνης μάγειρας, τα εξαρτήματα KitchenAid σας δίνουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τις κουλιναρικές σας δεξιότητες σε νέα επίπεδα.

Αναζητήστε τη συλλογή μας σήμερα και βρείτε τα ιδανικά εξαρτήματα για να συμπληρώσετε τον επεξεργαστή τροφίμων σας KitchenAid. Βελτιώστε την εμπειρία του μαγειρέματος σας και ξεκινήστε ένα ταξίδι κουλιναρικής καινοτομίας όπως ποτέ άλλοτε!