Η προετοιμασία μιας τέλεια ζουμερής μπριζόλας απαιτεί όχι μόνο δεξιότητα, αλλά και τα κατάλληλα σκεύη. Για τους λάτρεις του κρέατος, τα χαλύβδινα τηγάνια είναι η προφανής επιλογή - ανθεκτικά, ευέλικτα και με μεγάλη ικανότητα να διοχετεύουν τη θερμότητα. Ανακαλύψτε γιατί αυτό το άφθαρτο στήριγμα δεν πρέπει να λείπει ούτε από την κουζίνα σας.
- Αντέχει σε όλες τις θερμοκρασίες
Το ατσάλι έχει εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα, ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως το μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Ο χάλυβας επίσης διοχετεύει και αποθηκεύει καλά τη θερμότητα. Είναι η ιδανική επιλογή για το μαγείρεμα κρέατος σε υψηλή θερμοκρασία. - Βελτιώνει τις ιδιότητές του
Τα περισσότερα στο χαλύβδινο τηγάνι μαγειρεύετε και τηγανίζετε, τόσο καλύτερα έχει. Χρησιμοποιώντας το τηγάνι θα μαυρίσει, πράγμα που δεν είναι κακό, αλλά μια θετική αλλαγή. Ποιο άλλο μαγειρικό σκεύος μπορείτε να πείτε ότι βελτιώνεται όσο περνούν τα χρόνια; - Απολύτως ακίνδυνο
Επιφάνεια σιδήρου τηγάνιαΤο είναι πολύ σκληρό και δεν θα το γρατζουνίσετε κατά τη διάρκεια της κανονικής χρήσης. Άλλα τηγάνια μπορεί να απελευθερώσουν φινιρίσματα και να μπουν στο φαγητό κατά το μαγείρεμα, αλλά με το ατσάλι δεν θα συμβεί αυτό καθόλου. - Όλες οι πηγές θερμότητας
Ο χάλυβας είναι ένα σιδηρομαγνητικό μέταλλο, οπότε τα τρόφιμα μπορούν να παρασκευαστούν με αυτόν σε όλες τις πηγές θερμότητας, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγής. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι θα κάνετε με αυτό το τηγάνι όταν αποκτήσετε μια επαγωγική κουζίνα. - Στιβαρό και σταθερό
Με την πρώτη ματιά, τα ατσάλινα μαγειρικά σκεύη δίνουν μια συμπαγή εντύπωση και όχι μόνο φαίνονται συμπαγή, αλλά είναι και πραγματικά συμπαγή. Με τον κατάλληλο χειρισμό, θα σας χρησιμεύσει για πολλά χρόνια και μπορεί ακόμη και να κληροδοτήσετε το αγαπημένο σας τηγάνι στους απογόνους σας.