μαξιλαράκια

19 items total
Διακοσμητικό μαξιλάρι HYBRID ARGIA, 50 x 35 cm, Seletti
123 €
SLT09100
Διακοσμητικό μαξιλάρι HYBRID PIRRA, 50 x 35 cm, Seletti
129 €
SLT09102

Μαξιλάρια - προσθέστε χρώμα και άνεση με τα κομψά μαξιλάρια μας

Τα μαξιλάρια είναι ένα σημαντικό στοιχείο της εσωτερικής διακόσμησης που ανήκει στην κατηγορία των διακοσμητικών υφασμάτων. Μπορούν να βελτιώσουν την αισθητική και την άνεση οποιουδήποτε χώρου, προσθέτοντας ζεστασιά και θαλπωρή στο εσωτερικό.

Τα μαξιλάρια μας στο Kulina διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και σχέδια, όπως ρίγες, λουλούδια ή γεωμετρικά μοτίβα, για να ταιριάζουν σε κάθε αισθητική, είτε επιθυμείτε να ανανεώσετε το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα ή την εξωτερική βεράντα σας. Επιλέγονται προσεκτικά από κορυφαίους κατασκευαστές όπως Hübsch, ή Seletti.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση μαξιλαριών στο σπίτι

Η χρήση μαξιλαριών έχει πολλά πλεονεκτήματα για την άνεση και την υγεία:

 • Άνεση: Τα μαξιλάρια καθιστούν πιο άνετη κάθε επιφάνεια καθίσματος ή ύπνου. Τα μαξιλάρια μπορούν να ανακουφίσουν το σώμα και να μειώσουν τον πόνο από παρατεταμένο κάθισμα ή ξάπλωμα, προσφέροντας ένα στρώμα απαλότητας και στήριξης.
 • Υποστήριξη στάσης: Μερικά μαξιλάρια έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μεγαλύτερη στήριξη στους γοφούς, την πλάτη ή άλλα μέρη του σώματος. Με την ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και την ανακούφιση της πίεσης στην οσφύ, τα μαξιλάρια καθίσματος, για παράδειγμα, μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της στάσης του σώματος.
 • Προσαρμογή: Έτσι είναι απλό να σχεδιάσετε τα καθίσματα ή τις ρυθμίσεις ύπνου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
 • Αισθητική αξία: Τα μαξιλάρια μπορούν να προσφέρουν ένα χρώμα, υφή ή μοτίβο σε κάθε χώρο, ενισχύοντας τη συνολική αισθητική αξία του σχεδίου σας.
 • Ευελιξία: Τα μαξιλάρια μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε - από σαλόνια μέχρι βεράντες σε εξωτερικούς χώρους - και είναι εύκολο να μετακινηθούν ή να αναδιαταχθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Πώς να κανονίσετε τα μαξιλάρια στο εσωτερικό

Η διαμόρφωση των μαξιλαριών είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να προσθέσετε χρώμα, υφή και μοτίβο στο εσωτερικό σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να διαμορφώσετε τα μαξιλάρια στο χώρο σας:

 • Επιλέξτε το σωστό μέγεθος: Το μέγεθος των μαξιλαριών σας θα πρέπει να εξαρτάται από το μέγεθος των επίπλων σας. Για παράδειγμα, τα μεγαλύτερα μαξιλάρια λειτουργούν καλά σε έναν καναπέ, ενώ τα μικρότερα είναι κατάλληλα για καρέκλες ή κρεβάτια.

 • Ανακατέψτε και ταιριάξτε: Η ανάμειξη και το ταίριασμα μαξιλαριών διαφορετικών μεγεθών, σχημάτων, χρωμάτων και σχεδίων μπορεί να προσθέσει βάθος και ενδιαφέρον στο χώρο σας. Ωστόσο, φροντίστε να διατηρήσετε ένα συνεκτικό χρωματικό σχέδιο ή θέμα για να αποφύγετε μια χαοτική εμφάνιση.

 • Εξετάστε την υφή: Η ανάμειξη διαφορετικών υφών, όπως το βελούδο, το λινό και η γούνα, μπορεί να δημιουργήσει έναν πιο ενδιαφέροντα και απτικό χώρο. Απλά προσέξτε να μην το παρακάνετε, καθώς οι πολλές υφές μπορεί να κατακλύσουν το δωμάτιο.

 • Παίξτε με μοτίβα: Χρησιμοποιήστε μαξιλάρια με μοτίβα όπως ρίγες, γεωμετρικά σχήματα ή λουλούδια για να προσθέσετε οπτικό ενδιαφέρον στο χώρο σας. Ανακατέψτε και συνδυάστε διαφορετικά μοτίβα για μια τολμηρή εμφάνιση ή μείνετε σε ένα ή δύο μοτίβα για ένα πιο συνεκτικό στυλ.

 • Χρησιμοποιήστε περιττούς αριθμούς: Όταν τοποθετείτε μαξιλάρια, η χρήση μονών αριθμών, όπως τρία ή πέντε, μπορεί να δημιουργήσει μια πιο ευχάριστη οπτικά εμφάνιση.

 • Αλλάξτε τη διάταξη: Πειραματιστείτε με διαφορετικές διατάξεις των μαξιλαριών σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δοκιμάσετε μια διάταξη πυραμίδας ή μια διάταξη πλέγματος για να δημιουργήσετε μια διαφορετική εμφάνιση.

Θυμηθείτε, το στυλ των μαξιλαριών είναι θέμα προσωπικής προτίμησης, οπότε διασκεδάστε και παίξτε με διαφορετικούς συνδυασμούς μέχρι να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και το χώρο σας.

Τα μαξιλάρια είναι ένα απλό αλλά αποτελεσματικό στοιχείο που μπορεί να αλλάξει εντελώς το σπίτι σας. Προχωρήστε λοιπόν στην εξερεύνηση για να ανακαλύψετε τα ιδανικά μαξιλάρια για το σπίτι σας, περιηγούμενοι στα διάφορα σχήματα, χρώματα και υλικά μας. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε άλλα διακοσμητικά υφάσματα, όπως κουβέρτες ή επιτραπέζια υφάσματα.