Μπαχαρικά
Πιπέρι, γκουρμέ πιπεριές και μπαχαρικά - μπορούν να κάνουν μαγεία στην κουζίνα σας. Δείτε πώς!
Το πιπέρι μαζί με το αλάτι είναι τα πιο δημοφιλή καρυκεύματα που χρησιμοποιούνται για να καρυκεύσουν τα πιάτα μας εδώ και χιλιάδες χρόνια. Κάθε σεφ θα έλεγε ότι το αλάτι και το πιπέρι είναι ένας από τους καλύτερους φίλους της ανθρωπότητας!
Στο Kulina σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από γκουρμέ πιπεριές και γευστικά μείγματα λευκών, μαύρων και κόκκινων κόκκων πιπεριού, καθώς και μερικά κορυφαία μείγματα μπαχαρικών που θα ενισχύσουν τη γεύση των πιάτων που σερβίρετε και θα δείχνουν υπέροχα στην κουζίνα σας ή στο τραπέζι.
Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μύλο μπαχαρικών
Όταν σερβίρετε πιπέρι ή άλλα μπαχαρικά στο τραπέζι, βεβαιωθείτε ότι είναι φρεσκοτριμμένα. Γιατί; Οι ολόκληροι κόκκοι πιπεριού, τα βότανα και άλλα μπαχαρικά περιέχουν αιθέρια έλαια που τα κάνουν να έχουν εκπληκτική γεύση και τα έλαια αυτά απελευθερώνονται κατά τη χρήση του μύλου μπαχαρικών.
Τα μείγματα πιπεριού της Nicolas Vahe - ειδικός στις απλές γεύσεις και τις υψηλής ποιότητας σπεσιαλιτέ για την κουζίνα σας - είναι εξοπλισμένα με κεραμικούς μύλους που εξασφαλίζουν την καλύτερη γεύση και το άρωμα των γευμάτων σας.
Οι πιπεριές και τα μπαχαρικά που προσφέρονται στο Kulina θα δείχνουν υπέροχα στον πάγκο της κουζίνας σας, στα ράφια της κουζίνας, στο τραπέζι και στον κήπο κατά τη διάρκεια του μπάρμπεκιου σας. Μπορείτε επίσης να φέρετε μαζί σας στο σπίτι του φίλου σας κάποιο κομψό γκουρμέ μείγμα πιπεριού ή μπαχαρικών ως ένα μικρό, όμορφο και καλαίσθητο δώρο.
Για ποιο λόγο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πιπέρι και τα μπαχαρικά
Χρησιμοποιήστε τις γκουρμέ πιπεριές ή τα μείγματα μπαχαρικών μας για να νοστιμίσετε όλα τα είδη πιάτων, ακόμη και τα πιο απλά! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μείγματα πιπεριού για να το νοστιμίσετε:
- κρέατα, ψάρια και λαχανικά
- πιάτα ζυμαρικών
- σαλάτες και σάλτσες σαλάτας
- σούπες
- ανάδευση πυρκαγιών
- ομελέτα
- τοστ αβοκάντο