πετσέτες φαγητού

23 items total
Πετσέτα φαγητού LINEO, 42 x 42 cm, άμμος, λινό, Blomus
13,87 €
BM63729
Πετσέτα φαγητού LINEO, 42 x 42 cm, κρέμα, σε λινό, Blomus BM63728
Πετσέτα φαγητού LINEO, 42 x 42 cm, καφέ πράσινο, λινό, Blomus BM63726
Πετσέτα φαγητού LINEO, 42 x 42 cm, σκούρο γκρι, λινό, Blomus BM63727
Θήκη για χαρτοπετέτες, από ξύλο, Continenta
14,16 €
CONT3069

Χαρτοπετσέτες - ένα κομψό επιτραπέζιο αξεσουάρ

Τι είναι οι χαρτοπετσέτες

Οι χαρτοπετσέτες είναι κομμάτια από ύφασμα ή χαρτί σε ορθογώνιο ή τετράγωνο σχήμα που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του στόματος και των χεριών κατά τη διάρκεια του φαγητού. Είναι απαραίτητα αντικείμενα στην τραπεζαρία και συχνά τοποθετούνται κοντά στο πιάτο ή στα γόνατα.

Για να ανταποκριθούμε σε διάφορα σενάρια και ατομικά γούστα, παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία υλικών, μεγεθών, χρωμάτων και σχεδίων για χαρτοπετσέτες στην ιστοσελίδα μας. Αυτές οι χαρτοπετσέτες επιλέχθηκαν μεταξύ των καλύτερων προϊόντων από κορυφαίες εταιρείες όπως Bitz, Blomus, και Foonka. Και αν ψάχνετε χαρτοπετσέτες για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού σας, ελέγξτε τα χριστουγεννιάτικα υφάσματα.

Οι χαρτοπετσέτες χρησιμοποιούνται όχι μόνο για πρακτικούς λόγους, αλλά και για να βελτιώσουν την εμπειρία του φαγητού και να δώσουν μια πινελιά κομψότητας στο στρώσιμο του τραπεζιού.

Πώς να διπλώσετε μια χαρτοπετσέτα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διπλώσετε μια χαρτοπετσέτα ανάλογα με την περίσταση και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Εδώ είναι ένας απλός τρόπος για να διπλώσετε μια βασική χαρτοπετσέτα:

 1. Τοποθετήστε την πετσέτα σε ένα τραπέζι μπροστά σας, με τη δεξιά πλευρά προς τα κάτω.

 2. Διπλώστε τη χαρτοπετσέτα στη μέση διαγωνίως, φέρνοντας την επάνω γωνία προς τα κάτω, ώστε να σχηματιστεί ένα τρίγωνο.

 3. Πάρτε την αριστερή γωνία του τριγώνου και διπλώστε την προς το πάνω σημείο, έτσι ώστε το σημείο της αριστερής γωνίας να ευθυγραμμιστεί με το πάνω σημείο του τριγώνου.

 4. Επαναλάβετε το βήμα 3 με τη δεξιά γωνία του τριγώνου, διπλώνοντάς το προς τα πάνω, προς το πάνω σημείο, ώστε να σχηματίσετε ένα μικρότερο τρίγωνο.

 5. Αναποδογυρίστε την πετσέτα και διπλώστε τις δύο γωνίες προς το κέντρο της πετσέτας, ώστε να συναντηθούν στη μέση.

 6. Αναποδογυρίστε ξανά την πετσέτα και διπλώστε τη στη μέση από πάνω προς τα κάτω, έτσι ώστε οι διπλωμένες άκρες να βρίσκονται στο κάτω μέρος.

 7. Σηκώστε την πετσέτα στην διπλωμένη άκρη της και σχηματίστε την όπως θέλετε.

Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα για το πώς να διπλώσετε μια χαρτοπετσέτα και υπάρχουν πολλοί άλλοι δημιουργικοί τρόποι για να διπλώσετε χαρτοπετσέτες ανάλογα με την περίσταση και το προσωπικό σας στυλ.

Και αν δεν έχετε όρεξη να διπλώσετε την πετσέτα μόνοι σας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα δαχτυλίδι πετσέτας για να το κάνετε γρήγορα και να την τοποθετήσετε στο πιάτο με έναν πολύ εκλεπτυσμένο τρόπο.

Ποια είναι τα είδη χαρτοπετσέτας που διατίθενται στο Kulina

Οι χαρτοπετσέτες διατίθενται σε διάφορα στυλ και υλικά. Οι τυπικές ποικιλίες χαρτοπετσέτας περιλαμβάνουν:

 • Βαμβακερές χαρτοπετσέτες: Είναι ισχυρές, απορροφητικές και εύκολες στη φροντίδα. Οι βαμβακερές χαρτοπετσέτες είναι μια ευέλικτη επιλογή τόσο για ανεπίσημες όσο και για επίσημες περιστάσεις, καθώς διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών.
 • Χάρτινες χαρτοπετσέτες: Οι χάρτινες χαρτοπετσέτες είναι βολικές και μιας χρήσης, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για χρήση σε υπαίθριες εκδηλώσεις ή περιστασιακές εκδηλώσεις. Είναι εύκολο να ταιριάξουν με οποιοδήποτε θέμα ή διακόσμηση, επειδή διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων, στυλ και μεγεθών.

Γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε χαρτοπετσέτες

Οι χαρτοπετσέτες αποτελούν κρίσιμο μέρος της εμπειρίας του φαγητού, καθώς προσφέρουν τόσο πρακτικά όσο και αισθητικά οφέλη. Μερικά από τα οφέλη είναι:

 • Υγιεινή: Η διατήρηση της προσωπικής υγιεινής και η πρόληψη της μετάδοσης βακτηρίων και μικροβίων διευκολύνεται με τη χρήση χαρτοπετσέτας για να σκουπίζετε το φαγητό και τα υγρά από το πρόσωπο και τα χέρια.
 • Εθιμοτυπία: Χρησιμοποιούνται για να δείξουν την αρχή και το τέλος ενός γεύματος και για να δείξουν πότε ένα άτομο θέλει να φύγει προσωρινά από το τραπέζι.
 • Διακόσμηση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις χαρτοπετσέτες ως διακοσμητικό στοιχείο για να βελτιώσετε την εμφάνιση ενός τραπεζιού προσθέτοντας χρώμα, υφή και στυλ.
 • Προστασία: Κατά τη διάρκεια ενός γεύματος, οι χαρτοπετσέτες χρησιμοποιούνται για την προστασία των ενδυμάτων από διαρροές και λεκέδες.

Αν θέλετε το τραπέζι σας να φαίνεται κομψό, μπορείτε επίσης να ελέγξετε την επιλογή μας σε τραπεζομάντιλα, τραβέρσα, και πιατοθήκες.