σετ μαχαιροπίρουνα δείπνου

78 items total
Σετ μαχαιροπήρουνων FÄCHER WMF 66 τεμ
Sticker
999,99 € –36 %
631 €
WM1224006341
Μαχαιροπήρουνα SANTIAGO, σετ 24 τεμαχίων, Alessi
198 €
ALDC05S24
Μαχαιροπήρουνα OVALE, σετ 24 τεμαχίων, Alessi
188 €
ALREB09S24
Μαχαιροπήρουνα AMICI, σετ 24 τεμαχίων, Alessi
198 €
ALBG02S24
Up
More products

Σετ μαχαιροπίρουνων - το τέλειο σετ για το τραπέζι σας

Τα σετ μαχαιροπίρουνων είναι σετ σκευών για το τραπέζι και περιλαμβάνουν κουτάλι, μαχαίρι και πιρούνι. Στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε σκεύη χειρός που χρησιμοποιούνται για φαγητό ή σερβίρισμα φαγητού, θεωρούνται μαχαιροπίρουνα για το τραπέζι (γνωστά επίσης και ως επιτραπέζια σκεύη ή ασημικά σκεύη). Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι το πιο κοινό υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή σετ μαχαιροπίρουνων (με γυαλισμένο φινίρισμα ή ματ) αλλά αν αναζητάτε πιο εκλεπτυσμένα σετ τραπεζιού ίσως να αγοράζατε ένα σετ μαχαιροπίρουνων με μαύρο, χρυσό ή μπρούτζινο φινίρισμα). Με το κατάλληλο σετ μαχαιροπίρουνων, το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε ασορτί dinnerware, μαχαιροπίρουνα σερβιρίσματος και ποτήρια και είστε έτοιμοι να απολαύσετε το γεύμα σας με στιλ. Ίσως θα θέλατε να δείτε τα σετ μαχαιροπίρουνων για μπριζόλα αν αναζητάτε κάτι πιο ειδικό για το κρέας σας.

Πώς αποθηκεύω τα σετ μαχαιροοπίρουνων;

Δίσκος Μαχαιροπίρουνων: Ένας δίσκος μαχαιροπίρουνων είναι ένας ρηχός δίσκος με θήκες για ένα ολόκληρο σετ για το τραπέζι. Οι δίσκοι διατίθενται σε ποικιλία υλικών και μεγεθών, ιδανικά για διαφορετικά είδη μαχαιροπίρουνων και είναι σχεδιασμένα για να χωράνε στα συρτάρια της κουζίνας. Ο δίσκος μαχαιροπίρουνων βοηθά να είναι συμμαζεμένα και το κάνει πιο εύκολο να επιλέξετε τα κατάλληλα μαχαιροπίρουνα για καθημερινή χρήση, καθώς επίσης και στο στρώσιμο του τραπεζιού για ειδικές περιστάσεις.

Κουτί για μαχαιροπίρουνα: Συνήθως είναι φτιαγμένο από ξύλο, συχά επικαλυμμένο με δέρμα ή άλλο υλικό, ένα κουτί που κλειδώνει για την αποθήκευση των μαχαιροπίρουνων. Μια απαλή βελούδινη επένδυση στο εσωτερικό προστατεύει το σετ από γρατζουνιές. Τα σετ μαχαιροπίρουνων προσφέρονται συχνά σε ειδικές θήκες, το οποίο καθιστά την αποθήκευση πιο εύκολη.

Ποιο είναι το πρωτόκολλο χρήσης των μαχαιροπίρουνων σε ένα τραπέζι;

Γενικότερα, τοποθετούνται ανάλογα με τη σειρά χρήσης, από έξω προς τα μέσα - αυτός είναι ο πιο βασικός κανόνας. Ένας άλλος κανόνας που μπορείτε να ακολουθήσετε όταν τοποθετείτε μαχαιροπίρουνα στο τραπέζι είναι ότι τα μαχαίρια και τα κουτάλια πηγαίνουν δεξιά από το πιάτο, ενώ τα πιρούνια αριστερά. (εκτός αν χρειαστείτε το πιρούνι για όστρακα, τότε αυτό πηγαίνει στα δεξιά του πιάτου).

Στο online κατάστημα της Kulina μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από σετ μαχαιροπίρουνων καθώς επίσης και πολλά άλλα προϊόντα για την τραπεζαρία σας. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία με μαχαιροπίρουνα από επώνυμους, αξιόπιστους κατασκευαστές συμπεριλαμβανομένων των WMF και Zwilling. Και αν θέλετε τα παιδιά σας να μάθουν να χρησιμοποιούν μαχαιροπίρουνα, διαθέτουμε επίσης επιλογές σετ μαχαιροπίρουνων για παιδιά.