Σφυριά κρέατος

3 items total
Σφυρί για κρέας PROFI PLUS, 34 cm, WMF
46,99 € –19 %
Σφυρί για κρέας PROFI PLUS, 34 cm, WMF
Online σε απόθεμα (26 pcs)
37,80 €
WM1873086040
Σφυρί κρέατος PRO, από ανοξείδωτο ατσάλι, Zwilling ZW37160039

Σφυριά κρέατος - το καλύτερο εργαλείο για να μαλακώσετε το κρέας σας

Ποιο είναι το νόημα του χτυπήματος κρέατος

Το σφυροκόπημα κρέατος είναι μια μέθοδος μαγειρέματος που περιλαμβάνει τη χρήση ενός σφυριού ή ενός πλάστη για να μαλακώσει, να πλατύνει και να μαλακώσει το κρέας. Ο κύριος στόχος του σφυροκόπησης του κρέατος είναι η διάσπαση των μυϊκών ινών και του συνδετικού ιστού, με αποτέλεσμα την παραγωγή πιο λεπτού και εύπεπτου κρέατος. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί ιδιαίτερα καλά με τα πιο σκληρά κρέατα, αλλά όλα τα είδη κρέατος μπορούν να μαλακώσουν με ένα μαλακτικό κρέατος ανάλογα με τη συνταγή.

Το σφυροκόπημα του κρέατος βοηθά επίσης να ισιώσετε και να εξομαλύνετε τα παϊδάκια, εξασφαλίζοντας ότι θα ψηθούν ή θα τηγανιστούν με συνέπεια. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν ψήνετε κρέας στη σχάρα ή στο τηγάνι, επειδή εξασφαλίζει ότι το κρέας ψήνεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια χωρίς να καίγεται ή να στεγνώνει εξωτερικά.

Τελικά, το σφυροκόπημα κρέατος είναι μια χρήσιμη τεχνική για την ενίσχυση της γεύσης και της υφής των σκληρών κομματιών κρέατος και μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με μεγαλύτερη ομοιομορφία.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ ενός σφυροκόπτη κρέατος και ενός τρυπητή κρέατος

Το χτύπημα κρέατος και το τρυπητήρι κρέατος χρησιμοποιούνται και τα δύο για την προετοιμασία του κρέατος, αλλά εξυπηρετούν ελαφρώς διαφορετικούς σκοπούς.

Ο σφυροκόπτης κρέατος χαρακτηρίζεται από μια επίπεδη, στιβαρή επιφάνεια. Χρησιμοποιείται κυρίως για την ισοπέδωση και το λέπτυνση του κρέατος. Το κύριο καθήκον ενός χτυπητή κρέατος είναι να εξισορροπεί το πάχος του κρέατος, κάνοντάς το λεπτότερο και πιο τρυφερό, εξασφαλίζοντας παράλληλα ομοιόμορφο ψήσιμο.

Το σφυρί για το κρέας είναι ένας τύπος σφυριού με μακριά λαβή και κεφαλή με δύο τύπους επιφανειών - μια επίπεδη επιφάνεια και μια επιφάνεια με δόντια για να μαλακώνει και να διασπά τις τραχιές ίνες σε μια φέτα κρέατος, ώστε να την κάνει πιο τρυφερή και εύκολη στη μάσηση. Η διαδικασία τρυφεροποίησης του κρέατος μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελής για πιο σκληρά είδη κρέατος, όπως η μπριζόλα ή το ψητό, τα οποία μπορεί να είναι δύσκολο να προετοιμαστούν με τρόπο που να οδηγεί σε ένα υγρό, τρυφερό κομμάτι κρέατος.

Εν κατακλείδι, το σφυρί κρέατος χρησιμοποιείται κυρίως για να ισοπεδώνει το κρέας, ενώ το μαλακτικό κρέατος χρησιμοποιείται για να διαλύει τις σκληρές ίνες και να κάνει τη σάρκα πιο τρυφερή.

Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στα άλλα μαγειρικά εργαλεία που διαθέτουμε στο Kulina, όπως ηλεκτρικές μηχανές κοπής κρέατος, τηγάνια σχάρας, τηγάνια γενικής χρήσης και θερμόμετρα τροφίμων.