Θερμόμετρα φαγητού

7 items total
Θερμόμετρο κρέατος, PROFI PLUS WMF
48,99 € –18 %
Θερμόμετρο κρέατος, PROFI PLUS WMF
Online σε απόθεμα (26 pcs)
39,90 €
WM1872386030
Θερμόμετρο κρέατος SCALA, μαύρο, WMF
21,99 € –6 %
20,58 €
WM0608636030
Θερμόμετρο κρασιού CLEVER & MORE, WMF
14,49 €
WM0658516030
Θερμόμετρο μπριζόλας SCALA, WMF
21,99 € –14 %
Θερμόμετρο μπριζόλας SCALA, WMF
Online σε απόθεμα (9 pcs)
18,90 €
WM0608676030
Ψηφιακό θερμόμετρο κρέατος, 20 cm, de Buyer
52,35 € –15 %
44 €
DB488100N
Θερμόμετρο φούρνου, de Buyer
24 € –16 %
Θερμόμετρο φούρνου, de Buyer
Online σε απόθεμα (6 pcs)
19,95 €
DB488501
Θερμόμετρο καπακιού γκριλ, Outdoorchef
16,80 €
ODCH1821166

Θερμόμετρα φαγητού - ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθείτε τι τρώτε

Τι είναι το θερμόμετρο φαγητού;

Το θερμόμετρο φαγητού είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της θερμοκρασίας ενός φαγητού για να ανιχνεύσει εάν έχει φτάσει στο απαιτούμενο επίπεδο ψησίματος ή για να επαληθεύσει εάν μια κουζίνα ή ένα ψυγείο λειτουργούν στη σωστή θερμοκρασία.

Ποιοι είναι οι τύποι των θερμομέτρων φαγητού;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι θερμομέτρων φαγητού, που διαφέρουν ως προς τη λειτουργία, το σχεδιασμό και μερικές φορές τον σκοπό:

Ψηφιακό θερμόμετρο κρέατος

Με τη χρήση ενός θερμομέτρου κρέατος, μπορείτε να ψήσετε με αξιοπιστία κρέας, να μαγειρέψετε φιλέτα ψαριού, χοιρινές μπριζόλες, στήθος κοτόπουλου ή να φτιάξετε μπριζόλες στο κατάλληλο επίπεδο ψησίματος.

Θερμόμετρο βελόνας

Τα θερμόμετρα με βελόνες ή ανιχνευτές είναι φορητές ψηφιακές συσκευές που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση της θερμοκρασίας τροφίμων όπως κρέας, λουκάνικο, τυρί, ντομάτες κ.λπ. Με το συμπαγές τους μέγεθος, τον γρήγορο χρόνο αντίδρασης και την ικανότητα ανίχνευσης της θερμοκρασίας ενός αντικειμένου χωρίς άμεση επαφή, το θερμόμετρο του αισθητήρα είναι απίστευτα απλό στη χρήση.

Ασύρματα θερμόμετρα τροφίμων

Τα ασύρματα έξυπνα θερμόμετρα τροφίμων σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τη θερμοκρασία από απόσταση, καθιστώντας τα ιδανικά για μαγείρεμα σε εξωτερικούς χώρους (μπάρμπεκιου, φωτιά, μαγείρεμα στη φωτιά σε καζάνι κλπ). Αυτά τα θερμόμετρα δεν είναι μόνο έξυπνα, αλλά και φιλικά προς το χρήστη και εύχρηστα.

Θερμόμετρο κρασιού

Η χρήση του θερμόμετρου κρασιού είναι αρκετά απλή. Η θερμοκρασία του κρασιού μπορεί να επιβεβαιωθεί χωρίς καν να έχει ανοιχτεί το μπουκάλι. Απλώς τυλίξτε το θερμόμετρο κρασιού γύρω από το μπουκάλι σαν ένα ρολόι χειρός και μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία στην ψηφιακή οθόνη μετά από λίγο.

Μπορείτε να βρείτε όλους αυτούς τους τύπους θερμόμετρων τροφίμων στην Kulina. Είμαστε γνωστοί για τα αξιόπιστα, υψηλής ποιότητας προϊόντα και συσκευές κουζίνας. Είμαστε γνωστοί για τα αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας μαγειρικά σκεύη και συσκευές, από επωνυμίες όπως WMF, de Buyer και πολλά άλλα.

Ένας χρονομετρητής κουζίνας είναι μια ωραία προσθήκη στα θερμόμετρα φαγητού. Ο χρονομετρητής κουζίνας είναι ένα εργαλείο που μπορεί να ρυθμιστεί για έναν ορισμένο αριθμό λεπτών και το οποίο, αφού περάσει ο καθορισμένος χρόνος, εκπέμπει μια ειδοποίηση όπως ένα κουδούνισμα. Όταν ετοιμάζετε ζεστά πιάτα, θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε σχάρες ψησίματοςγια να προστατεύσετε το τραπέζι σας από ζημιές και να φοράτε γάντια φούρνου για την προστασία των χεριών σας από ζεστό φαγητό.

Και αν ψάχνετε ένα θερμόμετρο φαγητού επειδή είστε λάτρης του μπάρμπεκιου ή του κρέατος, ελέγξτε επίσης την προσφορά μας για σκεύη μπάρμπεκιου για να κάνετε την εμπειρία σας ακόμα πιο ευχάριστη.