Χύτρα ταχύτητας DIAMOND ACTIVE LITE, 24 cm, για επαγωγική εστία, από τιτάνιο, WOLL

Code: WL124DALI
Brand: WOLL
198 €
Online σε απόθεμα (30 pcs)

Γεμίζετε πάντα τις χύτρες και τα τηγάνια μέχρι τα 2/3 της συνολικής τους χωρητικότητας. Είναι απαραίτητο να αφήσετε αρκετό χώρο στο δοχείο για την παραγωγή ατμού στον οποίο μαγειρεύεται το φαγητό.

Detailed information

Product detailed description

Γεμίζετε πάντα τις χύτρες και τα τηγάνια μέχρι τα 2/3 της συνολικής τους χωρητικότητας. Είναι απαραίτητο να αφήσετε αρκετό χώρο στο δοχείο για την παραγωγή ατμού στον οποίο μαγειρεύεται το φαγητό.

Οι καινοτόμες χύτρες ταχύτητας Diamond Active Lite τιτανίου της γερμανικής μάρκας WOLL είναι ιδανικές για υγιεινό και εξοικονόμηση ενέργειας μαγείρεμα υπό πίεση, καθώς και για τηγάνισμα με ελάχιστο ή καθόλου λίπος, χάρη στην ειδική αντικολλητική επιφάνειά τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και για ψήσιμο στο φούρνο. Η σειρά συνδυάζει μια μοναδική χειροποίητη τεχνολογία κατσαρόλας, μια υψηλής τεχνολογίας αντικολλητική επιφάνεια τιτανίου και ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καπάκι. Μπορείτε να μαγειρέψετε όπως συνηθίζετε, αλλά με λιγότερα υγρά και σε λιγότερο χρόνο από το συμβατικό μαγείρεμα.

Η διπλά σκληρυμένη επιφάνεια των δοχείων Diamond Active Lite διαθέτει εξαιρετικά ανώτερες αντικολλητικές ιδιότητες και είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτική στις γρατζουνιές. Καθαρίζεται εύκολα και αντέχει εύκολα το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων ή τη χρήση, για παράδειγμα, μεταλλικών σκευών κουζίνας.

Εκτός από την εξαιρετικά ανθεκτική αντικολλητική επιφάνεια, θα εκτιμήσετε την πολύ γρήγορη μεταφορά θερμότητας σε ολόκληρη την επιφάνεια των κατσαρολών Diamond Active Lite, η οποία εξασφαλίζεται από ένα ειδικό υλικό 6 στρώσεων και έναν ποιοτικά επεξεργασμένο πυθμένα. Οι κατσαρόλες είναι ιδανικές για χρήση σε επαγωγικές εστίες, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι μπορούν να ψηθούν σε φούρνο έως 250 °C. Για άνετο χειρισμό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, είναι εξοπλισμένες με ανθεκτικές λαβές από συνθετικό υλικό ανθεκτικό στη θερμότητα.

Το κερασάκι στην τούρτα των μαγειρικών σκευών Diamond Active Lite είναι το καινοτόμο πατενταρισμένο καπάκι από γυαλί ασφαλείας, το οποίο επιτρέπει το μαγείρεμα υπό πίεση και το σιγοψήσιμο με το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να προσθέτετε συστατικά στην κατσαρόλα όπως θέλετε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος - χωρίς να χρειάζεται να αφήνετε τον ατμό. Θα μαγειρεύετε τα πάντα πιο γρήγορα και υγιεινά και με λιγότερες οσμές στην κουζίνα. Το καπάκι είναι εφοδιασμένο με ένα φαρδύ χείλος σιλικόνης και μια βαλβίδα που εξισορροπεί και διατηρεί σταθερή πίεση στο δοχείο. Το διαισθητικό εύκολο κλείσιμο και άνοιγμα με το ένα χέρι καθιστά εύκολο το χειρισμό του. Σε αντίθεση με τις χύτρες ταχύτητας με καπάκια από ανοξείδωτο χάλυβα, έχετε απόλυτο έλεγχο του περιεχομένου της χύτρας. Τα μαγειρικά σκεύη Diamond Active Lite είναι ό,τι χρειάζεστε για το τέλειο αποτέλεσμα των μαγειρικών σας προσπαθειών.

Diamond Active Lite σειρά

 • Ευέλικτα μαγειρικά σκεύη τιτανίου για υγιεινό και ενεργειακά αποδοτικό μαγείρεμα υπό πίεση
 • Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τηγάνισμα, βράσιμο, απόψυξη, κονσερβοποίηση ή ψήσιμο στο φούρνο
 • Χειροποίητο, ένα κομμάτι για υψηλότερη μηχανική και θερμική αντοχή
 • Συνδυάζει δεξιοτεχνία με καινοτόμες τεχνολογίες
 • Στιβαρό, διαστατικά σταθερό, μακράς διάρκειας - 25 χρόνια εγγύηση για το σώμα του μαγειρικού σκεύους
 • Εξαιρετικά ανθεκτική αντικολλητική επιφάνεια για υγιεινό μαγείρεμα χωρίς λίπος
 • Διπλά σκληρυμένο, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, κατασκευασμένο χωρίς PFOA
 • Χάρη στην υψηλή αντοχή της επιφάνειας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και μεταλλικά σκεύη κουζίνας
 • Κατάλληλο για την προετοιμασία ευαίσθητων τροφίμων και για τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες
 • Το καπάκι μπορεί να ανασηκωθεί ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος χάρη σε μια ειδική βαλβίδα
 • Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον συστατικά κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε τον ατμό να φύγει
 • Πατενταρισμένος μηχανισμός κλεισίματος καπακιού για κλείσιμο και άνοιγμα με το ένα χέρι
 • Επιταχύνει τη διαδικασία μαγει ρέματος έως και 50% του χρόνου και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 70%
 • Τα τρόφιμα που προκύπτουν έχουν ισχυρότερη γεύση και περισσότερες διατηρημένες βιταμίνες, με λιγότερες οσμές στον αέρα
 • Βάση από σιδηρομαγνητικό χάλυβα πάχους περίπου 8 mm, ειδικά κατασκευασμένη για WOLL
 • Πολύ γρήγορη μεταφορά θερμότητας σε ολόκληρη την επιφάνεια
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους θερμότητας, ιδανικό για επαγωγή
 • Οι ενισχυμένες άκρες παρέχουν καλύτερη αντοχή σε κρούση
 • Σχεδιασμένο για εύκολη έκχυση χωρίς να στάζει
 • Οι σταθερές λαβές είναι κατάλληλες για ψήσιμο στο φούρνο έως 250 °C
 • Τα δοχεία και τα καπάκια είναι ασφαλή για πλυντήριο πιάτων

Χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες και υλικά

WOLL τα επαγγελματικά προϊόντα χύτευσης αντιπροσωπεύουν προϊόντα "Made in Germany" κατασκευασμένα με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής. Αυτό παρακολουθείται επίσης συνεχώς κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί το WOLL είναι επίσης φιλικές προς το περιβάλλον, με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Όλα τα μαγειρικά σκεύη WOLL από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας χυτεύονται στο χέρι, γεγονός που τα διαφοροποιεί από τη συμβατική ανώνυμη εργοστασιακή παραγωγή. Η αργή χύτευση με το χέρι αποτρέπει το σχηματισμό θυλάκων αέρα που μειώνουν την ποιότητα του υλικού.

Αρκετές ακόμη στρώσεις εφαρμόζονται στο προκύπτον χυτό αλουμίνιο για μεγαλύτερη αντικολλητικότητα και ανθεκτικότητα των μαγειρικών σκευών. Πριν από αυτό, ωστόσο, η επιφάνειά του αμμοβολήθηκε αρκετές φορές. Σε ένα επόμενο στάδιο, το σώμα του τηγανιού ή του δοχείου σκληραίνεται με σωματίδια τιτανίου και ψήνεται με ακροφύσιο πλάσματος σε ακραίες θερμοκρασίες άνω των 20.000 °C. Τα πιάτα είναι έτσι σταθερά ως προς τις διαστάσεις και ανθεκτικά σε μηχανικές ζημιές. Το δεύτερο στρώμα προστατεύει το υλικό από τη διάβρωση, ενώ το τρίτο στρώμα παρέχει εξαιρετικές αντιολισθητικές ιδιότητες. Το τελευταίο ανώτερο σκληρυμένο στρώμα είναι αντικολλητικό, διπλά σκληρυμένο με σωματίδια διαμαντιού, το σκληρότερο ορυκτό στον πλανήτη. Λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων του, προστατεύεται από ένα μυστικό κατασκευής. Η μοναδική μέθοδος κατασκευής της επαγωγικής πλάκας από σιδηρομαγνητικό χάλυβα εξασφαλίζει επίπεδο πυθμένα και γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση των μαγειρικών σκευών χωρίς απώλεια θερμότητας.

Χάρη σε μια ειδική διαδικασία κατασκευής, η υψηλής ποιότητας αντικολλητική επιφάνεια αντέχει στο πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων ή ακόμη και στη χρήση μεταλλικών εργαλείων κουζίνας. (Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μαγειρικών σκευών σας, ωστόσο, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε πιο ήπια ξύλινα σκεύη ή σκεύη σιλικόνης.) Η ειδικά σκληρυμένη αντικολλητική επιφάνεια του WOLL είναι αποδεδειγμένα υγιεινή για μαγείρεμα με λίγα ή καθόλου λιπαρά. Είναι ασφαλές και χωρίς PFOA. Τα πιάτα που προκύπτουν είναι τόσο πλούσια σε βιταμίνες. Χάρη στην αντοχή του στη θερμότητα έως 250 °C, είναι κατάλληλο όχι μόνο για ευαίσθητα τρόφιμα, αλλά και για τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Οι χύτρες ταχύτητας Diamond Active Lite αντέχουν επίσης πολύ καλά στους κλυδωνισμούς θερμοκρασίας και μπορούν να θερμανθούν γρήγορα χωρίς τη χρήση λίπους. Χάρη στις ανώτερες αντικολλητικές του ιδιότητες, καθαρίζεται πολύ εύκολα.

Additional parameters

Category: Χύτρες ταχύτητας
Warranty: 2 years
Weight: 1.98 kg
Υλικό: Τιτάνιο
Πληροφορίες προϊόντος: Ασφαλές για φούρνο
Τύπος προϊόντος: Χύτρα ταχύτητας
Συλλογή: WOLL Diamond Active Lite Induction
Margin: A
Μέγεθος: 24 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: