Σετ μπολ σερβιρίσματος με δίσκο Bitz μαύρο 3 τεμ

Code: BITZ821245
Brand: Bitz
39 €
Online σε απόθεμα (>5 pcs)

Το πιάτο σερβιρίσματος διαμέτρου 10 cm από το Bitz είναι ιδανικό για το σερβίρισμα διαφόρων ντιπ, ελιών κ.λπ. Είναι κατασκευασμένα από πήλινα σκεύη και διαθέτουν γυαλιστερό χρωματιστό γάνωμα στο εσωτερικό και ματ αντιδραστικό γάνωμα στο εξωτερικό. Δημιουργείται με το χέρι, έτσι ώστε κάθε μπολ να είναι πρωτότυπο. Τα μπολ αντέχουν σε πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, κατάψυξη έως -18°C και φούρνο έως 220°C. Ο ξύλινος δίσκος είναι κατασκευασμένος από ξύλο δρυός.

Detailed information

Product detailed description

Τα μπολ σερβιρίσματος με διάμετρο 10 cm από το Bitz είναι ιδανικά για το σερβίρισμα διαφόρων ντιπ, ελιών κ.λπ. Είναι κατασκευασμένα από πήλινα σκεύη και διαθέτουν γυαλιστερό χρωματιστό γάνωμα στο εσωτερικό και ματ αντιδραστικό γάνωμα στο εξωτερικό. Δημιουργείται με το χέρι, έτσι ώστε κάθε μπολ να είναι πρωτότυπο. Τα μπολ αντέχουν σε πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, κατάψυξη έως -18°C και φούρνο έως 220°C. Ο ξύλινος δίσκος είναι κατασκευασμένος από ξύλο δρυός.

Το πακέτο περιλαμβάνει 3 μπολ και δίσκο σερβιρίσματος.

Να απολαμβάνετε το φαγητό και να το αντιλαμβάνεστε συνειδητά - αυτός είναι ο στόχος του Δανού κατασκευαστή της μεγάλης γκάμας πήλινων σκευών Bitz.

Additional parameters

Category: μπολ σερβιρίσματος
Weight: 1.26 kg
Υλικό: Ψαμμίτης
Μέγεθος: 10 cm
Τμχ ανά σετ: 3 τμχ
Πληροφορίες προϊόντος: Ασφαλές για πλυντήριο πιάτων
Τύπος προϊόντος: Μπολ2
K překladu: CZ AUTO
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: