Μαχαίρι Σεφ CLASSIC WHITE, 20 cm, Wüsthof

Code: WU1040200120
Brand: WÜSTHOF
139 €
Online σε απόθεμα (3 pcs)

Ένα ευέλικτο εργαλείο κουζίνας: το πιο σημαντικό κομμάτι του βασικού εξοπλισμού για κάθε ερασιτέχνη και επαγγελματία μάγειρα, το μαχαίρι του σεφ είναι κατάλληλο για τις περισσότερες εργασίες στην κουζίνα, για μια ποικιλία τεχνικών κοπής και σύλληψης. Κάνει την προετοιμασία του φαγητού πραγματική απόλαυση. Με το μαχαίρι του σεφ μπορείτε να κόψετε κρέας, φρούτα, λαχανικά, βότανα ή να ψιλοκόψετε σκόρδο. Η φαρδιά λεπίδα επιτρέπει τη γρήγορη μεταφορά των ψιλοκομμένων υλικών στην κατσαρόλα.

Detailed information

Product detailed description

Ένα ευέλικτο εργαλείο κουζίνας: το πιο σημαντικό κομμάτι του βασικού εξοπλισμού για κάθε ερασιτέχνη και επαγγελματία μάγειρα, το μαχαίρι του σεφ είναι κατάλληλο για τις περισσότερες εργασίες στην κουζίνα, για μια ποικιλία τεχνικών κοπής και σύλληψης. Κάνει την προετοιμασία του φαγητού πραγματική απόλαυση. Με το μαχαίρι του σεφ μπορείτε να κόψετε κρέας, φρούτα, λαχανικά, βότανα ή να ψιλοκόψετε σκόρδο. Η φαρδιά λεπίδα επιτρέπει τη γρήγορη μεταφορά των ψιλοκομμένων υλικών στην κατσαρόλα.

Προδιαγραφές:

  • Φυσική ισορροπία χάρη στην κεφαλή και την πλήρως σφυρηλατημένη λαβή
  • Πλήρης προστασία των δακτύλων για ασφαλέστερη εργασία
  • Σφυρηλατημένο από ένα κομμάτι ανοξείδωτου χάλυβα WÜSTHOF
  • Σφυρηλατημένο στο Solingen, Γερμανία

Η λεπίδα:

  • Υλικό: χάλυβας από βανάδιο μολυβδαινίου χρωμίου (X50CrMoV15)
  • Σκληρότητα: 58 Rockwell
  • PEtec (Τεχνολογία ακμής ακριβείας)
  • Χειροκίνητη τελική στίλβωση
  • Γωνία λείανσης: 28°

Λαβή:

  • Υλικό: POM (συνθετικό)
  • Τρία πριτσίνια: ανοξείδωτος χάλυβας
  • Χρώμα: λευκό

Παράμετροι:

  • Μήκος λεπίδας: 20 cm
  • Ύψος λεπίδας: 4,7 cm
  • Μήκος λαβής: 13,7 cm
  • Συνολικό μήκος: 33,7 cm
  • Βάρος: 268 g

Additional parameters

Category: Μαχαίρια Chef
Warranty: 2 years
Weight: 0.28 kg
Χρώμα: Λευκό
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
Μήκος λεπίδας: 20 cm
Τύπος προϊόντος: Κουζινομάχαιρο
Margin: E
Μέγεθος: 20 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: