Μαχαίρι λαχανικών GOURMET, 10 cm, Wüsthof

Code: WU4060
Brand: WÜSTHOF
28,86 €
Online σε απόθεμα (2 pcs)

Μαχαίρι γενικής χρήσης για τον καθαρισμό και την κοπή λαχανικών, κρεμμυδιών, κρεμμυδιών ή μυρωδικών, που δεν λείπει από καμία οικιακή ή επαγγελματική κουζίνα. Ποιοτικός βοηθός με μήκος λεπίδας 10 cm και πρακτική λαβή για άνετη και ασφαλή εργασία.

Detailed information

Product detailed description

Μαχαίρι γενικής χρήσης για τον καθαρισμό και την κοπή λαχανικών, κρεμμυδιών, κρεμμυδιών ή μυρωδικών, που δεν λείπει από καμία οικιακή ή επαγγελματική κουζίνα. Ποιοτικός βοηθός με μήκος λεπίδας 10 cm και πρακτική λαβή για άνετη και ασφαλή εργασία.

 • Το μαχαίρι γενικής χρήσης για κάθε κουζίνα
 • Μήκος λεπίδας 10 cm
 • Ιδανικό για τον τεμαχισμό και τον καθαρισμό λαχανικών

Σειρά Gourmet

 • Ποιοτικά, ισορροπημένα μαχαίρια κατασκευασμένα στο Solingen
 • Μαύρη λαβή από ειδικό συνθετικό υλικό
 • Κλασική εμφάνιση με τρία πριτσίνια, ταιριάζει καλά στο χέρι
 • Κορυφαίος γερμανικός χάλυβας κραμάτων X50CrMoV15 που χρησιμοποιείται
 • Κοπή με λέιζερ με ακρίβεια από χαλύβδινη λωρίδα
 • Πυρήνες μαχαιριών από μέταλλο με μήκος λεπίδας 12 cm και άνω
 • Εξαιρετική λεπίδα που συντηρείται εύκολα
 • Σκληρότητα 56-57 HRC Κλίμακα Rockwell
 • Χειροποίητη λείανση και στίλβωση ακριβείας για τέλεια ακμή
 • Αυστηρός συνεχής ποιοτικός έλεγχος, λεπίδα που ελέγχεται με λέιζερ
 • Τα μαχαίρια μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων - ωστόσο, συνιστάται το πλύσιμο στο χέρι
 • Επέκταση της εγγύησης έναντι κατασκευαστικών και υλικών ελαττωμάτων για 15 έτη
 • Η σειρά έχει λάβει τη διακεκριμένη σφραγίδα ποιότητας και υγιεινής NSF στις ΗΠΑ

Η σειρά μαχαιριών Gourmet διαθέτει μαχαίρια ποιότητας WÜSTHOF στο δημοφιλές παραδοσιακό σχέδιο με τρία πριτσίνια. Οι λεπίδες τους είναι κομμένες με λέιζερ ακριβείας από μια λωρίδα κραματωμένου ανοξείδωτου χάλυβα X50CrMoV15. Παράγονται σε 12 έως 14 στάδια. Χάρη στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και τη λείανση ακριβείας, διαθέτουν υψηλή και μακράς διάρκειας αιχμηρότητα.

Η λαβή των μαχαιριών Gourmet είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό συνθετικό υλικό σε τυπικό σχέδιο με τρία πριτσίνια. Οι λαβές έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις εργονομικές απαιτήσεις. Τα συνθετικά υψηλής ποιότητας αντέχουν στο πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, αλλά συνιστούμε το πλύσιμο στο χέρι για να διατηρηθεί η ποιότητα της λεπίδας, η οποία είναι πιο κατάλληλη για μαχαίρια υψηλής ποιότητας.

Η ειδική ελεγχόμενη από υπολογιστή διαδικασία ακονίσματος μαχαιριών WÜSTHOF χρησιμοποιείται για να διατηρεί τα μαχαίρια τέλεια κοφτερά. Ο υπολογιστής χρησιμοποιεί ένα λέιζερ για να μετρήσει τη λεπίδα και δίνει στο ρομπότ τις πληροφορίες που χρειάζεται για να την ακονίσει τέλεια. Η κατασκευή με τη βοήθεια υπολογιστή παρέχει στα μαχαίρια εξαιρετικά υψηλή αρχική απόδοση κοπής (σε όλο το μήκος της λεπίδας) και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η ποιότητα της λεπίδας είναι υψηλή και, το σημαντικότερο, μπορεί να ανακτηθεί εύκολα.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε το σημαντικό πιστοποιητικό NSF που έλαβε η σειρά Classic Ikon στις ΗΠΑ. Στόχος του NSF είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος. Πιστοποιεί, μεταξύ άλλων, τον εξοπλισμό κουζίνας, συμπεριλαμβανομένων των μαχαιριών, που δεν είναι επιβλαβής για την ανθρώπινη υγεία. Το προϊόν ελέγχεται επίσης ως προς το σχεδιασμό, την ασφάλεια των υλικών και τη χρήση. Θα βρείτε το λογότυπο NSF σε προϊόντα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν επιβαρύνουν άσκοπα το περιβάλλον.

Χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες και υλικά

Για την παραγωγή των μαχαιριών WÜSTHOF χρησιμοποιείται γερμανικός χάλυβας υψηλής ποιότητας X50CrMoV15, ο οποίος έχει περίπου 0,5 % άνθρακα και χρώμιο, μολυβδαίνιο και βανάδιο ως κραματικά στοιχεία. Χάρη στο πρόσθετο χρώμιο, είναι ανθεκτικό στη διάβρωση, κάτι που είναι επιθυμητό για τα μαχαίρια κουζίνας.

Η λεπίδα κόβεται με λέιζερ από μια λωρίδα χάλυβα. Στη συνέχεια θερμαίνεται για 15 λεπτά στους 1070 °C και στη συνέχεια ψύχεται γρήγορα στους 60 °C σε δύο λεπτά. Η επακόλουθη σκλήρυνση (μια διαδικασία αργής θέρμανσης του υλικού σε θερμοκρασία 200 °C για 45 λεπτά) ανακουφίζει τη λεπίδα από τις εσωτερικές τάσεις και σταθεροποιεί τη μαρτενσιτική δομή της. Αυτό δίνει στη λεπίδα τη βέλτιστη απαιτούμενη σκληρότητα 56-57° Rockwell και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Η ειδική διαδικασία ακονίσματος των μαχαιριών του WÜSTHOF που ονομάζεται PEtec (Precision Edge Technology) εξασφαλίζει ιδανική γωνία κοπής. Πρόκειται για μια τεχνολογία αιχμής όπου τα μαχαίρια ακονίζονται από ρομπότ που ελέγχονται και παρακολουθούνται από υπολογιστές. Το πλεονέκτημα αυτής της διαδικασίας είναι η ακριβής γεωμετρία σε όλο το μήκος της λεπίδας, η αξιοσημείωτη και εξαιρετικά υψηλή αρχική απόδοση κοπής του μαχαιριού, συγκρίσιμη με μια κοφτερή λεπίδα ξυραφιού, και, τέλος, η μεγάλη διάρκεια ζωής της λεπίδας.

Η σταθερή λεπίδα και η τέλεια γεωμετρία της λεπίδας προσφέρουν εξαιρετική απόδοση κοπής και ακριβή έλεγχο κατά την κοπή. Η αιχμηρή γωνία παρέχει ακόμη μεγαλύτερη οξύτητα, γεγονός που κάνει το κόψιμο σε φέτες πιο ευχάριστο. Χάρη στη σφηνοειδή κοπή, το μαχαίρι διεισδύει αβίαστα στο φαγητό.

Ακόνισμα μαχαιριών WÜSTHOF

Κάθε μαχαίρι πρέπει να ακονίζεται από καιρό σε καιρό, καθώς γίνεται θαμπό μετά από παρατεταμένη χρήση. Για τη συντήρηση και την αναζωογόνηση της λεπίδας χρησιμοποιούνται επιχρωμιωμένες λειαντικές πέτρες, ενώ για το ακόνισμα των μαχαιριών συνιστούμε πέτρες ακονίσματος WÜSTHOF. Για τους λιγότερο έμπειρους, προσφέρουμε επίσης μύλους με ευκολότερο χειρισμό. Απλά περάστε το μαχαίρι απαλά μέσα από το αυλάκι λείανσης μερικές φορές και η λεπίδα θα αποκατασταθεί.

Ed. Η Wüsthof Dreizackwerk KG ιδρύθηκε στο Solingen ήδη από το 1814 και κατά τη διάρκεια των 200 ετών της ύπαρξής της, επτά γενιές της οικογένειας Wüsthof έχουν αναλάβει την ευθύνη. Διαθέτει μερικές από τις πιο προηγμένες, ιδιαίτερα αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής στον κόσμο. Για παράδειγμα, στην παραγωγή μαχαιριών σε σχεδόν 40 στάδια, χρησιμοποιεί 100 ρομπότ.

Σήμερα, τα μαχαίρια WÜSTHOF πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η χρήση υλικών υψηλών προδιαγραφών και οι σύγχρονες τεχνολογίες που ελέγχονται από υπολογιστή καθιστούν τη χρήση και την προετοιμασία των τροφίμων εύκολη. Μια γαστρονομική απόλαυση από μόνη της.

Additional parameters

Category: Μαχαίρι καθαρισμού
Warranty: 2 years
Weight: 0.1 kg
Μήκος λεπίδας: 10 cm
Τύπος προϊόντος: Ειδικά μαχαίρια
Margin: D
Μέγεθος: 10 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: