Τηγάνι wok DIAMOND LITE, 32 cm, για επαγωγική εστία, με αποσπώμενη λαβή, από τιτάνιο, WOLL

Code: WL11032DPI
Brand: WOLL
130 € –23 %
Τηγάνι wok DIAMOND LITE, 32 cm, για επαγωγική εστία, με αποσπώμενη λαβή, από τιτάνιο, WOLL
130 € –23 % 100 €
Online σε απόθεμα (14 pcs)

Τα premium αντικολλητικά τηγάνια τιτανίου με αφαιρούμενη λαβήDiamond Lite της γερμανικής μάρκας WOLL είναι ιδανικά για υγιεινό και εξοικονόμηση ενέργειας τηγάνισμα με ελάχιστα ή καθόλου λιπαρά χάρη στην ειδική αντικολλητική τους επιφάνεια. Η επιφάνεια με διπλή σκλήρυνση διαμαντιών διαθέτει εξαιρετικά ανώτερες αντικολλητικές ιδιότητες και είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτική στις γρατζουνιές. Τα τηγάνια καθαρίζονται εύκολα και αντέχουν εύκολα το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων ή τη χρήση, για παράδειγμα, μεταλλικών μαγειρικών σκευών.

Detailed information

Product detailed description

Τα premium αντικολλητικά τηγάνια τιτανίου με αφαιρούμενη λαβήDiamond Lite της γερμανικής μάρκας WOLL είναι ιδανικά για υγιεινό και εξοικονόμηση ενέργειας τηγάνισμα με ελάχιστα ή καθόλου λιπαρά χάρη στην ειδική αντικολλητική τους επιφάνεια. Η επιφάνεια με διπλή σκλήρυνση διαμαντιών διαθέτει εξαιρετικά ανώτερες αντικολλητικές ιδιότητες και είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτική στις γρατζουνιές. Τα τηγάνια καθαρίζονται εύκολα και αντέχουν εύκολα το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων ή τη χρήση, για παράδειγμα, μεταλλικών μαγειρικών σκευών.

Εκτός από την εξαιρετικά ανθεκτική αντικολλητική επιφάνεια, θα εκτιμήσετε την πολύ γρήγορη μεταφορά θερμότητας σε ολόκληρη την επιφάνεια του τηγανιού, η οποία εξασφαλίζεται από ένα ειδικό υλικό 6 στρώσεων και έναν ποιοτικά επεξεργασμένο πυθμένα. Τα τηγάνια είναι ιδανικά για χρήση σε επαγωγικές εστίες, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι μπορούν να ψηθούν σε φούρνο έως 250 °C.

Τα τηγάνια Diamond Lite είναι εξοπλισμένα με πρακτικές αφαιρούμενες λαβές. Χάρη στον έξυπνο τεχνικό σχεδιασμό, χωράνε εύκολα στο νεροχύτη της κουζίνας, στο πλυντήριο πιάτων ή ακόμη και σε μικρότερο φούρνο, αφού αφαιρεθούν οι λαβές. Εξοικονομεί χώρο κατά την αποθήκευση.

Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μηχανισμός της αφαιρούμενης θερμομονωμένης λαβής εξασφαλίζει άνετο χειρισμό. Το τμήμα στήριξης των λαβών ή των χειρολαβών χύνεται στο χυτό μέρος του ταψιού. Αποτελούν μια ενιαία μονάδα, η οποία εξασφαλίζει ασφαλή εφαρμογή. Τα τηγάνια με αποσπώμενες λαβές είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για οικογένειες με μικρά παιδιά, καθώς οι λαβές δεν προεξέχουν μέσα από τις εστίες ή τον πάγκο εργασίας.

Σειρά Diamond Lite

 • Μαγειρικά σκεύη τιτανίου υψηλής ποιότητας για υγιεινό μαγείρεμα χωρίς λίπος, πατενταρισμένη παραγωγή
 • Χειροποίητο, ένα κομμάτι για υψηλότερη μηχανική και θερμική αντοχή
 • Συνδυάζει δεξιοτεχνία με καινοτόμες τεχνολογίες
 • Στιβαρό, σταθερό ως προς τις διαστάσεις, κατάλληλο για επαγγελματίες σεφ λόγω της ποιότητάς του
 • Πιστοποιημένες αποσπώμενες λαβές ταψιού - απλές, πρακτικές, ασφαλείς
 • Εξοικονόμηση χώρου για αποθήκευση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψήσιμο στο φούρνο (χωρίς αφαιρούμενη λαβή)
 • Με γνώμονα τα παιδιά, μειώνει τους κινδύνους που σχετίζονται με τις λαβές των σκευών που προεξέχουν πάνω από τις εστίες
 • Εξαιρετικά ανθεκτική αντικολλητική επιφάνεια για υγιεινό μαγείρεμα χωρίς λιπαρά
 • Διπλά σκληρυμένο, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, κατασκευασμένο χωρίς PFOA
 • Χάρη στην υψηλή αντοχή της επιφάνειας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και μεταλλικά σκεύη κουζίνας
 • Κατάλληλο για την προετοιμασία ευαίσθητων τροφίμων και για τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες
 • Βάση από σιδηρομαγνητικό χάλυβα πάχους περίπου 8 mm, ειδικά κατασκευασμένη για WOLL
 • Πολύ γρήγορη μεταφορά θερμότητας σε ολόκληρη την επιφάνεια
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους θερμότητας, ιδανικό για επαγωγή
 • Εξοικονομεί έως και το 1/3 της ενέργειας σε σύγκριση με τα παραδοσιακά τηγάνια από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Ενισχυμένες άκρες για καλύτερη αντοχή σε κρούση
 • Σχεδιασμένο για εύκολη έκχυση χωρίς να στάζει
 • Τα πιάτα είναι πολύ εύκολο να καθαριστούν, ασφαλή για πλυντήριο πιάτων

Χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες και υλικά

WOLL τα επαγγελματικά προϊόντα χύτευσης αντιπροσωπεύουν προϊόντα "Made in Germany" κατασκευασμένα με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής. Αυτό παρακολουθείται επίσης συνεχώς κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί το WOLL είναι επίσης φιλικές προς το περιβάλλον, με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Όλα τα μαγειρικά σκεύη WOLL από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας χυτεύονται στο χέρι, γεγονός που τα διαφοροποιεί από τη συμβατική ανώνυμη εργοστασιακή παραγωγή. Η αργή χύτευση με το χέρι αποτρέπει το σχηματισμό θυλάκων αέρα που μειώνουν την ποιότητα του υλικού.

Αρκετές ακόμη στρώσεις εφαρμόζονται στο προκύπτον χυτό αλουμίνιο για μεγαλύτερη αντικολλητικότητα και ανθεκτικότητα των μαγειρικών σκευών. Πριν από αυτό, ωστόσο, η επιφάνειά του αμμοβολήθηκε αρκετές φορές. Σε ένα επόμενο στάδιο, το σώμα του τηγανιού ή του δοχείου σκληραίνεται με σωματίδια τιτανίου και ψήνεται με ακροφύσιο πλάσματος σε ακραίες θερμοκρασίες άνω των 20.000 °C. Τα πιάτα είναι έτσι σταθερά ως προς τις διαστάσεις και ανθεκτικά σε μηχανικές ζημιές. Το δεύτερο στρώμα προστατεύει το υλικό από τη διάβρωση, ενώ το τρίτο στρώμα παρέχει εξαιρετικές αντιολισθητικές ιδιότητες. Το τελευταίο ανώτερο σκληρυμένο στρώμα είναι αντικολλητικό, διπλά σκληρυμένο με σωματίδια διαμαντιού, το σκληρότερο ορυκτό στον πλανήτη. Λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων του, προστατεύεται από ένα μυστικό κατασκευής. Η μοναδική μέθοδος παραγωγής της επαγωγικής πλάκας από σιδηρομαγνητικό χάλυβα εξασφαλίζει επίπεδο πυθμένα και γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση του τηγανιού χωρίς απώλεια θερμότητας.

Χάρη σε μια ειδική διαδικασία κατασκευής, η υψηλής ποιότητας αντικολλητική επιφάνεια αντέχει στο πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων ή ακόμη και στη χρήση μεταλλικών εργαλείων κουζίνας. (Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μαγειρικών σκευών σας, ωστόσο, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε πιο ήπια ξύλινα σκεύη ή σκεύη σιλικόνης.) Η ειδικά σκληρυμένη αντικολλητική επιφάνεια του WOLL είναι αποδεδειγμένα υγιεινή για μαγείρεμα με λίγα ή καθόλου λιπαρά. Είναι ασφαλές και χωρίς PFOA. Τα πιάτα που προκύπτουν είναι τόσο πλούσια σε βιταμίνες. Χάρη στην αντοχή του στη θερμότητα έως 250 °C, είναι κατάλληλο όχι μόνο για ευαίσθητα τρόφιμα, αλλά και για τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Τα μαγειρικά σκεύη Diamond Lite αντέχουν επίσης πολύ καλά στους κλυδωνισμούς της θερμοκρασίας και μπορούν να θερμανθούν γρήγορα χωρίς τη χρήση λίπους. Χάρη στις ανώτερες αντικολλητικές του ιδιότητες, το σκεύος καθαρίζεται πολύ εύκολα.

Additional parameters

Category: Γουόκ
Warranty: 2 years
Weight: 1.65 kg
Υλικό: Τιτάνιο
Πληροφορίες προϊόντος: Ασφαλές για επαγωγικές κουζίνες
Τύπος προϊόντος: Γουόκ
Συλλογή: WOLL Diamond Lite Induction
Margin: D
Μέγεθος: 32 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: