Αξεσουάρ τουαλέτας Brabantia

54 items total
Στήριγμα για χαρτί υγείας RENEW, απαλό μπεζ, Brabantia BRAB223242
Θήκη για επιπλέον χαρτί υγείας, σε μαύρο, Brabantia BRAB483462
Θήκη για επιπλέον χαρτί υγείας, σε ματ ατσάλι, Brabantia BRAB427220
Βάση για πιγκάλ MINDSET, ορυκτό γκρι, Brabantia
47,30 €
BRAB303005
Βάση για πιγκάλ, ματ ατσάλι, Brabantia
66,99 €
BRAB427183
Ανταλλακτική βούρτσα τουαλέτας, λευκό, Brabantia BRAB325427
Βάση για πιγκάλ, σε μαύρο, Brabantia
60,99 €
BRAB483349
Βάση για πιγκάλ MINDSET, σε ορυκτό λευκό, Brabantia
45,15 €
BRAB303029
Βάση για πιγκάλ, σε πλατίνα, Brabantia
63 €
BRAB483301
Θήκη για επιπλέον χαρτί υγείας, σε λευκό, Brabantia BRAB280528
Βάση για πιγκάλ, σε γυαλιστερό ατσάλι, Brabantia
66,99 €
BRAB427169
Στήριγμα για χαρτί υγείας CLASSIC, λευκό, Brabantia
13,49 €
BRAB414565
Ανταλλακτική βούρτσα τουαλέτας, σε μαύρο, Brabantia BRAB370021
Βάση για πιγκάλ, σε μαύρο, Brabantia
35,49 €
BRAB108587
Στήριγμα για χαρτί υγείας MINDSET, σε ορυκτό γκρι, Brabantia BRAB303081
Up
More products

Ανακαλύψτε την ποικιλία υψηλής ποιότητας αξεσουάρ τουαλέτας της Brabantia που θα βελτιώσουν την εμπειρία σας στο μπάνιο. Η συλλογή μας περιλαμβάνει καινοτόμα και κομψά προϊόντα που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν άνεση, λειτουργικότητα και κομψότητα στον χώρο της τουαλέτας σας. Αναζητάτε βούρτσες τουαλέτας, κρεμάστρες χαρτιού υγείας ή άλλα απαραίτητα αξεσουάρ; Η Brabantia έχει τις ιδανικές λύσεις για εσάς.

Τα αξεσουάρ τουαλέτας της Brabantia έχουν σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και την αντοχή. Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν στην καθημερινή χρήση και να παρέχουν μακροχρόνια απόδοση. Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός τους ταιριάζει αρμονικά σε οποιαδήποτε διακόσμηση μπάνιου, προσδίδοντας ένα άγγιγμα κομψότητας στον χώρο.

Ζήστε την απόλυτη καθαριότητα με τις βούρτσες τουαλέτας της Brabantia. Είναι εξοπλισμένες με εργονομικές λαβές και ανθεκτικές τρίχες για αποτελεσματικό καθάρισμα, παρέχοντας παράλληλα απαλή μεταχείριση στην τουαλέτα. Ο καινοτόμος και υγιεινός σχεδιασμός περιλαμβάνει αφαιρούμενο εσωτερικό δοχείο, που διευκολύνει τον καθαρισμό και τη συντήρηση.

Διατηρήστε το χαρτί υγείας εύκολα προσβάσιμο με τις κρεμάστρες χαρτιού υγείας της Brabantia. Είναι σχεδιασμένες για να στηρίζουν τυπικά ρολά χαρτιού υγείας και διαθέτουν πρακτικό και κομψό σχεδιασμό που ταιριάζει τέλεια στην αισθητική του μπάνιου. Με εύκολη εγκατάσταση και ανθεκτική κατασκευή, αυτές οι κρεμάστρες προσφέρουν άνεση και αξιοπιστία.

Η Brabantia προσφέρει επίσης μια ευρεία γκάμα άλλων αξεσουάρ τουαλέτας που βελτιώνουν τη λειτουργικότητα του μπάνιου σας. Από κρεμάστρες βούρτσας τουαλέτας μέχρι διανομείς χαρτιού υγείας, αυτά τα αξεσουάρ είναι σχεδιασμένα για να διευκολύνουν την καθημερινή σας ρουτίνα και να διατηρούν το μπάνιο σας οργανωμένο και χωρίς περιττή ακαταστασία.

Επενδύστε σε αξεσουάρ τουαλέτας από την Brabantia για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο μπάνιο. Αναζητήστε τη συλλογή μας σήμερα και επιλέξτε τα ιδανικά αξεσουάρ που συνδυάζουν στυλ, αντοχή και λειτουργικότητα. Με την Brabantia μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λειτουργικό και αισθητικά ευχάριστο μπάνιο, παρέχοντας μια ευχάριστη και υγιεινή εμπειρία στον χώρο της τουαλέτας για όλους.