Δοχείο τροφίμων Brabantia

34 items total
Δοχείο φαγητού MAKE & TAKE, 1,1 l, πράσινο νεφρίτη, Brabantia BRAB202605
Δοχείο φαγητού MAKE & TAKE BENTO, 2 l, πράσινο νεφρίτη, Brabantia BRAB203527
Δοχείο φαγητού MAKE & TAKE BENTO, 2 l, σκούρο γκρι, Brabantia BRAB203480
Μπολ φαγητού MAKE & TAKE, 500 ml, πράσινο νεφρίτη, Brabantia BRAB204265
Μπολ γεύματος MAKE & TAKE, 500 ml, σκούρο γκρι, Brabantia
12,60 €
BRAB204180
Βάζο αποθήκευσης τροφίμων, 1,9 l, στοιβαζόμενο, Brabantia BRAB298240
Δοχείο φαγητού MAKE & TAKE, 2 l, σκούρο γκρι, Brabantia
14,70 €
BRAB203060
Μπολ φαγητού MAKE & TAKE, 1,3 l, ανοιχτό γκρι, Brabantia
18,90 €
BRAB206368
Βάζο για φαγητό MAKE & TAKE, 600 ml, ανοιχτό γκρι, Brabantia BRAB203848
Μπολ γεύματος MAKE & TAKE, 500 ml, ανοιχτό γκρι, Brabantia BRAB204203
Δοχείο φαγητού MAKE & TAKE BENTO, 2 l, ανοιχτό γκρι, Brabantia BRAB203121
Μπολ φαγητού MAKE & TAKE, 1,3 l, πράσινο νεφρίτη, Brabantia BRAB206382
Δοχείο φαγητού MAKE & TAKE BENTO, 2 l, ανοιχτό γκρι, Brabantia BRAB203503
Up
More products

Καλωσορίσατε στη συλλογή μας από δοχεία τροφίμων της Brabantia! Είτε αποθηκεύετε υπολείμματα φαγητού, προετοιμάζετε γεύματα εκ των προτέρων είτε οργανώνετε το πάντρεμά σας, η Brabantia προσφέρει μια ποικιλία υψηλής ποιότητας δοχείων τροφίμων, σχεδιασμένων για να διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα και να οργανώνουν την κουζίνα σας.

Τα δοχεία τροφίμων μας είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά, απαλλαγμένα από BPA και ασφαλή για την αποθήκευση των τροφίμων. Με αεροστεγείς σφραγίδες και ασφαλή μηχανισμούς κλειδώματος, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και γευστικά για περισσότερο χρόνο. Από μικρά δοχεία για σνακ μέχρι μεγαλύτερες αποθηκευτικές κανάτες, η Brabantia έχει τον ιδανικό μέγεθος για όλες τις ανάγκες σας στην αποθήκευση τροφίμων.

Ο διαφανής σχεδιασμός των δοχείων τροφίμων μας σας επιτρέπει να δείτε εύκολα το περιεχόμενο μέσα, καθιστώντας ευκολότερο τον εντοπισμό αυτού που ψάχνετε χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε πολλά δοχεία. Επιπλέον, οι δυνατότητες στοίβαξης και ενσωμάτωσης τους βοηθούν να εξοικονομήσετε χώρο στα ντουλάπια της κουζίνας ή στο ντουλάπι.

Τα δοχεία τροφίμων της Brabantia δεν είναι μόνο λειτουργικά, αλλά και αισθητικά ελκυστικά. Με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, προσδίδουν μια πινελιά στυλ στην κουζίνα σας. Είτε προτιμάτε μια μονόχρωμη εμφάνιση είτε ζωηρά χρώματα, η συλλογή μας προσφέρει πολλές επιλογές που ταιριάζουν στο γούστο και τη διακόσμηση της κουζίνας σας.

Η καθαριότητα των δοχείων μας είναι εύκολη. Είναι ασφαλή για πλυντήριο πιάτων, γεγονός που διευκολύνει τη διατήρηση της καθαριότητας και της υγιεινής τους.

Επενδύστε στα δοχεία τροφίμων της Brabantia και απολαύστε την άνεση της αποθήκευσης και οργάνωσης των τροφίμων σας με μια κομψή και αποτελεσματική προσέγγιση. Αναζητήστε τη συλλογή μας σήμερα και επιλέξτε τα ιδανικά δοχεία τροφίμων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Με την Brabantia, μπορείτε να διατηρείτε τα τρόφιμά σας φρέσκα, να έχετε μια τακτοποιημένη κουζίνα και να απολαμβάνετε την ευκολία της προετοιμασίας και αποθήκευσης των γευμάτων σας.