Γουόκ De Buyer

8 items total
Τηγάνι wok CARBONE PLUS 36 cm, ατσάλι, de Buyer
98,24 € –19 %
79,38 €
DB511435
Τηγάνι wok AFFINITY, 32 cm, De Buyer
307,06 € –19 %
Τηγάνι wok AFFINITY, 32 cm, De Buyer
Online σε απόθεμα (1 pcs)
247 €
DB374332
Τηγάνι wok MINERAL B, 32 cm, από χάλυβα, de Buyer
95,99 € –12 %
84 €
DB571832
Τηγάνι wok MINERAL B 40 cm, ατσάλι, de Buyer
105 €
DB561840
Τηγάνι wok MINERAL B ELEMENT, 24 cm, de Buyer
56,47 € –20 %
Τηγάνι wok MINERAL B ELEMENT, 24 cm, de Buyer
Online σε απόθεμα (12 pcs)
44,63 €
DB561824

Καλωσορίσατε στην αποκλειστική συλλογή μας από Γουόκ (Wok) της de Buyer - ο ιδανικός σύντροφος για το τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες και πολλά άλλα! Αυτές οι πολυδεξιότητα και υψηλής ποιότητας Γουόκ (Wok) είναι επιδέξια κατασκευασμένες για να αναβαθμίσουν την κουλιναρική εμπειρία σας σε νέα ύψη.

Ανακαλύψτε την τέχνη της ασιατικής μαγειρικής με τις Γουόκ (Wok) της de Buyer, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τις απαιτήσεις τόσο των επαγγελματικών μάγειρων όσο και των ερασιτεχνών μάγειρων. Χάρη στο μοναδικό τους σχήμα και τις κλισές πλευρές, αυτές οι Γουόκ (Wok) παρέχουν ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και γρήγορο μαγείρεμα, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε το τέλειο σοτάρισμα και να διατηρήσετε τις φυσικές γεύσεις των υλικών σας.

Κατασκευασμένες από πρώτης ποιότητας υλικά, οι Γουόκ (Wok) μας εγγυώνται αντοχή και συνεπή απόδοση, κάνοντάς τες αξιόπιστη επιλογή για τις καθημερινές σας μαγειρικές περιπέτειες. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολη απομάκρυνση των τροφίμων και εύκολο καθαρισμό, ενώ οι εργονομικές λαβές προσφέρουν άνετο κράτημα και ακριβή έλεγχο κατά την παρασκευή σας τεχνικών στο τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες.

Είτε ετοιμάζετε γρήγορο καθημερινό γεύμα είτε διοργανώνετε gourmet δείπνο, οι Γουόκ (Wok) της de Buyer είναι απαραίτητες στην κουζίνα σας. Η υπέροχη κατασκευή τους και η εξαιρετική τους απόδοση τις καθιστούν αγαπημένη επιλογή μεταξύ επαγγελματικών μαγείρων και ερασιτεχνών μαγείρων σε όλον τον κόσμο.

Εξερευνήστε τη συλλογή μας από Γουόκ (Wok) της de Buyer και απελευθερώστε το πλήρες δυναμικό των δεξιοτήτων σας στο τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας σε ένα νέο επίπεδο της αριστείας με αυτές τις εξαιρετικές Γουόκ (Wok) - το κλειδί για την τελειοποίηση των ασιατικών εμπνευσμένων πιάτων σας!