Κάδος απορριμμάτων Brabantia

Εικόνα
Κάδοι απορριμμάτων
Brabantia
Κανείς δεν τους βάζει στη γωνία
Επιλέξτε έναν κάδο απορριμμάτων
Ακόμα και ένας σκουπιδοτενεκές μπορεί να λάμψει σαν αστέρι
Τα αξεσουάρ κάνουν το σπίτι. Και η μάρκα Brabantia μετατρέπει τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα, όπως οι κάδοι απορριμμάτων, σε κάτι το τόσο εξαιρετικό που δεν θα θέλετε να τα κρύψετε σε μια γωνία.


ikona
Ποιότητα
Ολλανδική εταιρεία
με περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας.
ikona
Ευκολία
Εσωτερικά διαμερίσματα για τον διαχωρισμό των αποβλήτων. Σταθερή αντιολισθητική βάση. Ήσυχο άνοιγμα. Πρακτικές εσωτερικές τσάντες.
Εικόνα
ikona
Σχεδιασμός
Χρηστικά είδη
ως διαμάντια εσωτερικού χώρου.
ikona
Βιωσιμότητα
Η Brabantia δεν σας βοηθά απλώς να ταξινομείτε τα απορρίμματα. Θέλει να επιτύχει 100 % ανακύκλωση έως το 2035. Αυτό σημαίνει 100 % ασφάλεια υλικών, 100 % καθαρά λύματα, 100 % ανανεώσιμη ενέργεια, 100 % ανακυκλωμένα απόβλητα, 100 % ανακυκλωμένα υλικά και 100 % ανακυκλώσιμα προϊόντα.

Brabantia 5l

5 L

Μικρή χαρακτηριστική ομορφιά NewIcon για το μπάνιο ή το γραφείο σας. Με άνοιγμα με πεντάλ, αθόρυβο κλείσιμο και τέλεια στεγανοποίηση που εμποδίζει τη διαφυγή οσμών.

Προβολή

Brabantia 20 l

20 L

Κλασικό από κάθε άποψη - το πιο δημοφιλές μέγεθος, το πιο ευέλικτο σχήμα. Το στρογγυλό καλάθι αχρήστων σε κορυφαία ποιότητα θα αποτελεί ένα χαρακτηριστικό κομμάτι στην κουζίνα ή στο γραφείο σας.

Προβολή

Brabantia 36 l

36 L

Θα ήταν κρίμα να κρύψουμε τους βραβευμένους με σχεδιαστικό βραβείο κάδους της σειράς Bo. Λειτουργικός σχεδιασμός, άνοιγμα του καπακιού με απαλό άγγιγμα και δυνατότητα ξεχωριστών διαμερισμάτων για διαλογή απορριμμάτων.

Προβολή

Brabantia 60 l

60 L

Η δημοφιλής σειρά Bo διατίθεται και στις δύο διαστάσεις είτε σε κομψά πόδια είτε στο δάπεδο, με παραδοσιακό άνοιγμα πεντάλ.

Προβολή

120 items total
Κάδος με καπάκι αφής BO, 36 l, σε μαύρο ματ, Brabantia BRAB315824
Κάδος με καπάκι αφής BO, 36 l, σε πλατίνα, Brabantia BRAB315787
Κάδος με καπάκι αφής, BO 36 l, σε λευκό, Brabantia
202 €
BRAB313509
Κάδος με καπάκι αφής BO, 11 + 23 l, σε πλατίνα, Brabantia BRAB316142
Κάδος με πεντάλ BO, 60 l, σε λευκό, Brabantia
242 € –16 %
202 €
BRAB211300
Κάδος με πεντάλ BO, 60 l, σε πλατίνα, Brabantia
246 €
BRAB211409
Κάδος με πεντάλ NEWICON, 30 l, σε μεταλλικό γκρι, Brabantia BRAB114465
Κάδος με καπάκι αφής TOUCH BIN NEW, 30 l, σε πλατίνα, Brabantia BRAB115363
Κάδος με πεντάλ BO, 60 l, σε ματ ατσάλι, Brabantia
270 €
BRAB211324
Κάδος με πεντάλ BO, 2 x 30 l, σε πλατίνα, Brabantia
247 €
BRAB211546
Κάδος με καπάκι αφής TOUCH BIN NEW, 30 l, σε λευκό, Brabantia BRAB115141
Κάδος με πεντάλ NEWICON, 30 l, μπεζ, Brabantia
102 €
BRAB149962
Κάδος με πεντάλ NEWICON, 30 l, σε μαύρο ματ, Brabantia BRAB114540
Up
More products

Παρουσιάζουμε την ευρεία γκάμα μας από κάδους απορριμμάτων Brabantia, που προσφέρουν στυλ και λειτουργικότητα για τις ανάγκες σας στη διαχείριση των απορριμμάτων. Η συλλογή μας περιλαμβάνει ποικιλία υψηλής ποιότητας κάδων που δεν είναι μόνο ανθεκτικοί και πρακτικοί, αλλά προσθέτουν επίσης μια δόση κομψότητας σε κάθε χώρο.

Οι κάδοι απορριμμάτων Brabantia κατασκευάζονται με ακρίβεια, με έμφαση στην ανθεκτική κατασκευή και την μακροχρόνια αντοχή. Κατασκευάζονται από προηγμένα υλικά, προσφέροντας εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα στην καθημερινή χρήση. Είτε χρειάζεστε έναν κάδο απορριμμάτων για την κουζίνα, το μπάνιο, το γραφείο ή οποιονδήποτε άλλο χώρο, η Brabantia έχει την ιδανική λύση.

Οι κάδοι μας είναι διαθέσιμοι σε διάφορα μεγέθη και χωρητικότητες για να ανταποκριθούν στις διάφορες απαιτήσεις διαχείρισης απορριμμάτων. Από μικρούς κάδους με πεντάλ μέχρι μεγαλύτερους κάδους με αφής, μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο μέγεθος που ταιριάζει στον χώρο σας και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας για διαχείριση απορριμμάτων. Οι σχεδιασμένοι με προσοχή καπάκια και μηχανισμοί ανοίγματος διευκολύνουν την απόρριψη των απορριμμάτων χωρίς προβλήματα.

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά των κάδων απορριμμάτων Brabantia είναι το καινοτόμο σύστημα διαχωρισμού απορριμμάτων. Με πολλαπλές διαμέρισματα ή αποσπώμενες εσωτερικές κουβάδες, αυτοί οι κάδοι σας επιτρέπουν να διαχωρίζετε και να ανακυκλώνετε διάφορα είδη απορριμμάτων με ευκολία. Με την προώθηση της ανακύκλωσης και της σωστής διαχείρισης των απορριμμάτων, μπορείτε να συνεισφέρετε σε ένα πιο πράσινο και βιώσιμο περιβάλλον.

Εκτός από τη λειτουργικότητά τους, οι κάδοι απορριμμάτων Brabantia είναι επίσης αισθητικά ελκυστικοί. Με τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό τους, ταιριάζουν τέλεια σε κάθε εσωτερικό, προσδίδοντας μια πινελιά κομψότητας. Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα χρώματα και φινιρίσματα που θα ταιριάξουν με την εσωτερική σας διακόσμηση και το προσωπικό σας γούστο.

Επιπλέον, οι κάδοι απορριμμάτων Brabantia είναι εξοπλισμένοι με έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως αθόρυβο κλείσιμο του καπακιού, σφραγίδες κατά των οσμών και επιφάνειες εύκολες στον καθαρισμό. Αυτές οι λειτουργικές λεπτομέρειες βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία σας στη διαχείριση των απορριμμάτων, καθιστώντας την πιο υγιεινή και βολική.

Επενδύστε σε έναν κάδο απορριμμάτων Brabantia για να βελτιώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα στη διαχείριση των απορριμμάτων. Αναζητήστε σήμερα τη συλλογή μας και βρείτε τον τέλειο κάδο απορριμμάτων που συνδυάζει στυλ, ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα. Με την Brabantia, η διατήρηση του χώρου σας καθαρού και οργανωμένου δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη και αισθητικά ελκυστική.