90 items total
Βάση για ρεσώ DOUBLE U Philippi 23 cm σε ασημί
Outlet
146 € –10 %
131 €
PHP123137
Κηροπήγιο CANDELABRA, 30 cm, ασημί, Philippi
198 €
PHP123167
Βάσεις για ρεσώ LICHTERMEER Philippi 23 cm σε μαύρο
51,45 €
PHP119002
Κηροπήγιο BILBAO 32 cm, καφέ, από αλουμίνιο, Philippi PHP238039
Κηροπήγιο COSMIC DINER LUNAR, 17 cm, από ορείχαλκο, Seletti SLT10877
Βάση ρεσώ LINE, 14 cm, σε λάιμ, Philippi
Outlet
31,40 € –25 %
23,55 €
PHP107010
Βάση ρεσώ ROLL, από ορείχαλκο, Hübsch
Outlet
30,45 € –25 %
22,83 €
HU991317
Διακοσμητικά φανάρια CALMA M, 22,5 cm, ανοιχτό γκρι, Blomus BM65444
Κηροπήγιο, 20 cm, χρυσό, από ορείχαλκο, Fritz Hansen FH840090
Κηροπήγιο FINCA L, 52 cm, επιτοίχια, Blomus
146 €
BM65423
Διακοσμητικό μπολ ARENA, 30 cm, ασημί, Philippi
121 €
PHP123076
Βάση ρεσώ YORK, 30 cm, για 5 ρεσώ, Philippi
54,60 €
PHP119003
Up
More products

Κηροπήγια - προσθέστε στυλ και διάθεση στο εσωτερικό σας

Γιατί τα κηροπήγια είναι σημαντικά για τη διακόσμηση του σπιτιού σας

Τα κηροπήγια είναι σημαντικά στοιχεία της διακόσμησης του σπιτιού που προσφέρουν τόσο πρακτικά όσο και αισθητικά οφέλη. Ακολουθεί ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικές:

 • Ατμόσφαιρα και διάθεση: Τα κηροπήγια παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ατμόσφαιρας και της διάθεσης ενός χώρου. Η ζεστή και απαλή λάμψη των κεριών δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ιδανική για χαλάρωση, ρομαντισμό ή ξεκούραση μετά από μια κουραστική μέρα.

 • Οπτική ελκυστικότητα: Τα κηροπήγια διατίθενται σε διάφορα στυλ, υλικά και σχέδια, καθιστώντας τα ευέλικτα διακοσμητικά αξεσουάρ. Μπορούν να προσθέσουν κομψότητα, γοητεία και μια πινελιά εκλέπτυνσης σε κάθε δωμάτιο. Από κομψά και μοντέρνα έως περίτεχνα και παραδοσιακά, τα κηροπήγια συμβάλλουν στην οπτική αισθητική του χώρου.

 • Κομβικά σημεία: Τα μεγαλύτερα ή μοναδικά σχεδιασμένα κηροπήγια μπορούν να χρησιμεύσουν ως σημεία εστίασης σε ένα δωμάτιο. Η στρατηγική τοποθέτησή τους προσελκύει την προσοχή και προσθέτει ενδιαφέρον σε συγκεκριμένες περιοχές, συμβάλλοντας στη συνολική σύνθεση του σχεδιασμού.

 • Υφή και βάθος: Οι κηροπήγια εισάγουν διαφορετικές υφές και διαστάσεις στη διακόσμησή σας. Είτε είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, γυαλί, κεραμικό ή ξύλο, φέρνουν στοιχεία αφής που εμπλουτίζουν την αισθητηριακή εμπειρία του χώρου.

 • Φωτισμός σε επίπεδα: Εκτός από τη διακοσμητική τους αξία, τα κηροπήγια συμβάλλουν στον πολυεπίπεδο φωτισμό, ειδικά κατά τη διάρκεια των βραδιών ή ειδικών περιστάσεων. Συμπληρώνουν άλλες πηγές φωτισμού και παρέχουν μια πιο απαλή, πιο οικεία λάμψη.

 • Ευελιξία: Για να ταιριάζει σε διαφορετικές περιστάσεις ή εποχιακές αλλαγές στη διακόσμηση. Είναι ένας ευέλικτος τρόπος για να ανανεώσετε την εμφάνιση ενός δωματίου χωρίς μεγάλες ανακαινίσεις.

 • Συμβολισμός και τελετουργίες: Αντιπροσωπεύουν την ελπίδα, τη ζεστασιά, τον εορτασμό ή την ανάμνηση. Τα κηροπήγια παρέχουν έναν κατάλληλο και σεβαστό τρόπο για να προβάλλετε και να απολαμβάνετε κεριά κατά τη διάρκεια διαφόρων τελετουργιών και εκδηλώσεων.

 • Χαλάρωση και ευεξία: Η πράξη του ανάμματος των κεριών μπορεί να προάγει τη χαλάρωση και την ευεξία. Τα κεριά δημιουργούν έναν καθορισμένο χώρο για αυτή την τελετουργία, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε και να επαναφορτιστείτε.

 • Εξατομίκευση: Επιλογή κηροπήγιων που ευθυγραμμίζονται με το προσωπικό σας στυλ σας επιτρέπει να ενσωματώσετε την προσωπικότητά σας στη διακόσμησή σας. Μπορείτε να επιλέξετε τις θήκες που ανταποκρίνονται στο γούστο και τις προτιμήσεις σας, κάνοντας το χώρο σας να αισθάνεται μοναδικά δικός σας.

 • Δώρα και σήματα: Κηροπήγια αποτελούν προσεγμένα δώρα για διάφορες περιστάσεις. Είναι ευέλικτα δώρα που μπορούν να ταιριάζουν σε διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις, καθιστώντας τα πολύτιμα δείγματα αγάπης.

Συνοψίζοντας, τα κηροπήγια υπερβαίνουν τη λειτουργική υποστήριξη- ενισχύουν την οπτική έκκληση, την ατμόσφαιρα, ακόμη και τη συναισθηματική απήχηση του σπιτιού σας. Η ενσωμάτωση των κηροπήγιων στη διακόσμησή σας προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο και ουσιαστικό περιβάλλον που θα εξυπηρετεί τόσο την αισθητική όσο και την ευεξία.

Πώς να ταιριάξετε τα κηροπήγια με το στυλ του σπιτιού σας

Το να ταιριάξετε τα κηροπήγια με το στυλ του σπιτιού σας περιλαμβάνει την εξέταση του συνολικού θέματος της διακόσμησης, της χρωματικής παλέτας και των αισθητικών προτιμήσεων του χώρου σας. Ακολουθούν ορισμένα βήματα που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια συνεκτική και αρμονική εμφάνιση:

 • Προσδιορίστε το στυλ του σπιτιού σας: Καθορίστε το γενικότερο στυλ της διακόσμησης του σπιτιού σας. Είναι μοντέρνο, παραδοσιακό, ρουστίκ, μινιμαλιστικό, βιομηχανικό, μποέμικο ή άλλο στυλ Η κατανόηση του σχεδιαστικού θέματος του σπιτιού σας θα καθοδηγήσει τις επιλογές σας.

 • Εξετάστε τα υλικά: Επιλέξτε κηροπήγια που ταιριάζουν με τα υλικά που κυριαρχούν στη διακόσμησή σας. Για παράδειγμα, αν το στυλ σας είναι βιομηχανικό, επιλέξτε μεταλλικές ή τσιμεντένιες θήκες. Για ένα ρουστίκ θέμα, σκεφτείτε τα ξύλινα ή ταλαιπωρημένα φινιρίσματα.

 • Αρμονία χρωμάτων: Ταιριάξτε τα χρώματα των κεριών σας με την χρωματική παλέτα του δωματίου. Εναρμονιστείτε με τα υπάρχοντα έπιπλα, τους τοίχους και τα αξεσουάρ. Επιλέξτε αποχρώσεις που είτε συνδυάζονται είτε παρέχουν μια συμπληρωματική αντίθεση.

 • Κλίμακα και αναλογίες: Βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος των κηροπήγιων ταιριάζει καλά στο χώρο. Τα μεγαλύτερα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν μεγαλύτερα ή πολλαπλάσια δοχεία, ενώ οι μικρότεροι χώροι μπορεί να επωφεληθούν από πιο ευαίσθητες επιλογές.

 • Λεπτομέρειες και στολίδια: Δώστε προσοχή σε λεπτομέρειες όπως μοτίβα, υφές και διακοσμητικά στοιχεία. Τα περίπλοκα σχέδια μπορεί να ταιριάζουν σε παραδοσιακά ή εκλεκτικιστικά στυλ, ενώ οι απλές και καθαρές γραμμές ταιριάζουν με μοντέρνα ή μινιμαλιστική διακόσμηση.

 • Προσωπικό γούστο: Σκεφτείτε τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τη διάθεση που θέλετε να δημιουργήσετε. Αν σας αρέσει μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα, επιλέξτε φωτιστικά που διαχέουν απαλό και ζεστό φως. Για μια κομψή και σύγχρονη αίσθηση, επιλέξτε εξορθολογισμένα σχέδια.

 • Θέμα και εποχή: Ευθυγραμμίστε τις επιλογές σας με τυχόν εποχιακές ή θεματικές διακοσμήσεις. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια των γιορτών, σκεφτείτε τις θήκες που συμπληρώνουν τη γιορτινή σας διακόσμηση.

 • Συστάδα και ομαδοποίηση: Ανακατέψτε και συνδυάστε κηροπήγια για μια πολυεπίπεδη και εκλεκτική εμφάνιση. Ομαδοποιήστε διαφορετικά μεγέθη και στυλ κατόχων μαζί για μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

 • Συνεκτική οθόνη: Τοποθετήστε τα κηροπήγια σε περιοχές που ενισχύουν τον αντίκτυπό τους. Τα τζάκια, τα τραπεζάκια σαλονιού, τα τραπέζια ή τα ράφια είναι ιδανικά μέρη για να τα παρουσιάσετε σε περίοπτη θέση.

 • Πείραμα: Μην φοβάστε να πειραματιστείτε και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Μερικές φορές, απροσδόκητοι συνδυασμοί μπορούν να οδηγήσουν σε μοναδικές και γοητευτικές ρυθμίσεις.

Να θυμάστε ότι η επίτευξη μιας συνεκτικής εμφάνισης δεν σημαίνει ότι όλα πρέπει να ταιριάζουν ακριβώς. Ένα καλά επιλεγμένο μείγμα από κηροπήγια που αντικατοπτρίζουν το στυλ και την προσωπικότητά σας μπορεί να προσθέσει χαρακτήρα και βάθος στη διακόσμησή σας. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα ισορροπημένο και φιλόξενο περιβάλλον που να ανταποκρίνεται στις αισθητικές σας προτιμήσεις και να κάνει το σπίτι σας να αισθάνεται σαν μια πραγματική αντανάκλαση του εαυτού σας.

Στο Kulina θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κηροπήγια κατάλληλα για διαφορετικές απαιτήσεις, στυλ εσωτερικών χώρων και τύπους κεριών, διαθέσιμα από γνωστούς κατασκευαστές όπως Philippi, Höfats, Hübsch, , και πολλά άλλα.