Βάσεις για κεριά

25 items total
Κηροπήγιο FINCA S, 38 cm, επιτοίχια, Blomus
108 € –7 %
100,10 €
BM65422
Κηροπήγιο DARA 35 cm, καφέ, γυάλινο, Bloomingville
New
44,90 €
BV82053285
Κηροπήγιο CHARLOTTE AMALIE, 24 cm, Holmegaard
73,92 €
HMG4343601
Κηροπήγιο BOW, 8 cm, για 2 κεριά, σε ασημί, Philippi PHP123125
Βάση κεριών LITUS 15 cm, μαύρο, γυάλινο, Bloomingville
New
14,90 €
BV82053218
Κηροπήγιο FINCA L, 52 cm, επιτοίχια, Blomus
158 € –6 %
148 €
BM65423
HURRICANE κωνική κηροπήγια 38 cm, ορείχαλκος, Bjørn Wiinblad
New
BJORW56407
HURRICANE κωνική κηροπήγια 46 cm, ορείχαλκος, Bjørn Wiinblad
New
BJORW56408
HURRICANE κωνική κηροπήγιο 55 cm, ορείχαλκος, Bjørn Wiinblad
New
BJORW56409
Κηροπήγιο LITUS 10 cm, καφέ, γυάλινο, Bloomingville
New
10,90 €
BV82055081
Κηροπήγιο #2, 13 cm, χρυσό, από ορείχαλκο, Fritz Hansen
New
FH840091
Up
More products

Κηροπήγια - ενισχύστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με κομψά κηροπήγια και τη ζεστασιά της φωτιάς

Τα κηροπήγια είναι διακοσμητικά στοιχεία που κατασκευάζονται για να συγκρατούν και να εμφανίζουν κηροπήγια. Τα κηροπήγια είναι μακριά, λεπτά κεριά (συχνά αποκαλούνται κεριά δείπνου) που είναι άλλοτε ίσια και άλλοτε πιο πλατιά στη βάση και μυτερά στην κορυφή. Χρησιμοποιούνται συχνά σε επίσημα περιβάλλοντα ή για ειδικές εκδηλώσεις.

Τα κηροπήγια μας είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά, όπως για παράδειγμα γυαλί, ορείχαλκο, ανοξείδωτο ατσάλι, πλαστικό, πορσελάνη κ.λπ. και μπορούν να βρεθούν σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και στυλ. Μπορούν να κρατούν είτε ένα κερί είτε πολλά κεριά ταυτόχρονα.

Αυτά τα κηροπήγια έχουν επιλεγεί προσεκτικά από κορυφαίους παραγωγούς όπως Blomus, Höfats, και Seletti.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός κηροπήγιου και ενός τσαγιού

Ο τύπος του κεριού που προορίζεται να κρατάει το καθένα είναι η κύρια διάκριση μεταξύ ενός κωνικού κηροπήγιου και ενός κηροπήγιου τσαγιού. Τα κηροπήγια είναι μακριά, στενά κεριά με αιχμή στην κορυφή και οι κηροπήγια κατασκευάζονται ειδικά για να τα χειρίζονται. Από την άλλη πλευρά, οι θήκες για κεριά τσαγιού είναι κατασκευασμένες για να συγκρατούν μικρά, σφαιρικά κεριά τσαγιού.

Δεδομένου ότι τα κεριά taper είναι συχνά μακρύτερα από τα κεριά τσαγιού, είναι συχνά μεγαλύτερα και ψηλότερα από τις θήκες των κεριών τσαγιού. Το βάρος του κωνικού κεριού μπορεί να το κάνει να ανατραπεί, αν δεν υποστηριχθεί, γι' αυτό και τα κηροπήγια κατασκευάζονται επίσης για να διατηρούν με ασφάλεια το κερί σε όρθια θέση.

Αντίθετα, οι θήκες για το φως τσαγιού έχουν συχνά μια μικρή εσοχή ή σχισμή για να στηρίζεται το φως τσαγιού, καθώς είναι συνήθως αυτόνομα και δεν χρειάζονται τόσο μεγάλη στήριξη.

Πού μπορεί να τοποθετηθεί ένα κηροπήγιο

Υπάρχουν πολλά σημεία στο σπίτι σας ή σε άλλα διαμερίσματα όπου μπορείτε να τοποθετήσετε κηροπήγια. Ακολουθούν μερικές έννοιες:

  • Τραπέζι τραπεζαρίας: Το διακοσμητικό κέντρο ενός επίσημου ή ανεπίσημου τραπεζιού περιλαμβάνει συχνά κηροπήγια. Μπορούν να κάνουν τη γευστική σας εμπειρία πιο πολυτελή και εκλεπτυσμένη.
  • Τραπέζι πολυθρόνας: Για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα σε ένα σαλόνι ή ένα υπνοδωμάτιο, ένα κηροπήγιο μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα τραπέζι πολυθρόνας.
  • Συρταριέρα: Ένα κηροπήγιο τοποθετημένο σε μια συρταριέρα ή σε ένα τραπέζι κονσόλας μπορεί να είναι ένα ωραίο διακοσμητικό στοιχείο του εσωτερικού χώρου και συνήθως χρησιμοποιείται ως τέτοιο σε κλασικές οικιακές ρυθμίσεις
  • Τραπεζάκι σαλονιού: Τοποθετήστε ένα κηροπήγιο στο τραπεζάκι σαλονιού σας και απολαύστε μια ζεστή, οικεία ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας

Και αν αγαπάτε τα κεριά, ελέγξτε οπωσδήποτε την επιλογή μας σε αρωματικά κεριά και φανάρια.