Κούπες θερμός Eva Solo

34 items total
Κούπα LEGIO NOVA, 400 ml, διπλού τοιχώματος, Eva Solo
Sticker
27,90 €
ES887259
Κούπα θερμός ταξιδίου CITY TO GO, 350 ml, σε μαύρο, Eva Solo ES567042
Κούπα θερμός ταξιδίου CITY TO GO, 350 ml, σε κίτρινο, Eva Solo ES567043
Κούπα θερμός ταξιδίου CITY TO GO, 350 ml, ασημί, Eva Solo ES567041
Κούπα LEGIO NOVA, 300 ml, Eva Solo
Sticker
Κούπα LEGIO NOVA, 300 ml, Eva Solo
Online σε απόθεμα (>5 pcs)
17,75 €
ES887258
Κούπα LEGIO NOVA, 310 ml, διπλού τοιχώματος, Eva Solo
Sticker
32 €
ES886260
Up
More products

Παρουσιάζουμε την καινοτόμα σειρά θερμών κούπων της Eva Solo, όπου το στυλ συναντά τη λειτουργικότητα για να ανανεώσει την εμπειρία του ποτού σας κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σας. Η συλλογή μας από υψηλής ποιότητας θερμοκούπες είναι σχεδιασμένη για να διατηρεί το ποτό σας στην ιδανική θερμοκρασία, εξασφαλίζοντας ότι κάθε γουλιά είναι όσο απολαυστική όσο και η πρώτη.

Οι θερμοκούπες της Eva Solo είναι οι ιδανικοί σύντροφοι για το πολυάσχολο τρόπο ζωής σας. Είτε είστε σε μετακινήσεις, ταξιδεύετε ή απλώς εκτελείτε καθήκοντα, αυτές οι κούπες είναι κατασκευασμένες με ακρίβεια για να διατηρούν τη θερμοκρασία των ζεστών ή κρύων ροφημάτων σας. Με τον κομψό σχεδιασμό και τα πρακτικά χαρακτηριστικά τους, αυτές οι θερμοκούπες αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό κομψότητας και ευκολίας.

Εξοπλισμένες με διπλής επίστρωσης μόνωση, οι θερμοκούπες της Eva Solo διατηρούν τα ζεστά ποτά ζεστά και τα κρύα ποτά δροσερά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα καπάκια αντιρρυπαντικού σχεδιασμού και οι εργονομικές λαβές εξασφαλίζουν μια άνετη και εύκολη χρήση, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα όπου και αν βρίσκεστε.

Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, οι θερμοκούπες μας είναι σχεδιασμένες να αντέχουν. Η ανθεκτική τους κατασκευή εξασφαλίζει ότι μπορούν να αντέξουν τις απαιτήσεις της καθημερινής χρήσης διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική τους εμφάνιση. Η ποικιλία των μεγεθών και των σχεδίων στη συλλογή μας εξασφαλίζει ότι υπάρχει μια ιδανική θερμοκούπα για κάθε προτίμηση.

Αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με τις θερμοκούπες της Eva Solo και απολαύστε τη χαρά του να πίνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα στην ιδανική θερμοκρασία, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Ανακαλύψτε την άψογη συνδυαστική εμφάνιση του στυλ και της πρακτικότητας στη συλλογή μας θερμοκούπων.