Κρεμαστές λάμπες

20 items total

Κρεμαστά φωτιστικά - φωτίστε το χώρο σας

Τι είναι οι κρεμαστές λάμπες

Οι κρεμαστοί λαμπτήρες, γνωστοί και ως λαμπτήρες πτώσης ή λαμπτήρες ανάρτησης, είναι φωτιστικά που τοποθετούνται στην οροφή και κρέμονται από την οροφή μέσω ενός σπάγκου, μιας αλυσίδας ή μιας μεταλλικής ράβδου. Ο όρος προέρχεται από το γεγονός ότι συνήθως αναρτάται σαν μενταγιόν σε κολιέ.

Στο Kulina, διαθέτουμε μενταγιόν σε μια σειρά από στυλ, μεγέθη, υλικά και μάρκες όπως Fritz Hansen ή Hübsch, γεγονός που καθιστά εύκολο να βρείτε το ιδανικό κρεμαστό φωτιστικό οροφής που θα συμπληρώσει τη διακόσμησή σας.

Ποιοι είναι οι τύποι των διαθέσιμων κρεμαστών λαμπτήρων

Ο σωστός τύπος λαμπτήρων μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη συνολική αίσθηση του εσωτερικού φωτισμού του σπιτιού σας.

Στο Kulina, διαθέτουμε μια αξιοσημείωτη συλλογή κρεμαστών φωτιστικών που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε πελάτη, αναδεικνύοντας ξεχωριστά υλικά σε ξεχωριστά σχέδια. Είτε αναζητάτε κομψότητα είτε μινιμαλισμό, σας καλύπτουμε!

Έχουμε γυάλινες κρεμαστές λάμπες αν θέλετε να προσθέσετε εκλέπτυνση στο χώρο σας και μπορείτε να ψωνίσετε από τις ρουστίκ γοητευτικές σιδερένιες κρεμαστές λάμπες μας, μια δομημένη λάμπα με ανοιχτό κλουβί που εκθέτει διακριτικά τους λαμπτήρες, ενώ δίνει στα υπάρχοντα σχέδια διακόσμησης μια vintage αίσθηση.

Θα προτιμούσατε κρεμαστά φωτιστικά σε μινιμαλιστικό στυλ Τα μενταγιόν μας από αλουμίνιο παρέχουν ακριβώς αυτό, ελαφριά υλικά με ελκυστικά σχέδια που τα καθιστούν ιδανικά συμπληρώματα για σύγχρονα σπίτια.

Διαθέτουμε επίσης κρεμαστά φωτιστικά σε σχήμα ζώου από ρητίνη, αν ένα παιχνιδιάρικο σχέδιο ταιριάζει στο στυλ σας. Τα μοναδικά τους σχέδια δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική δήλωση, προσδίδοντας χαρακτήρα στο χώρο σας.

Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω κρεμαστά φωτιστικά

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εφαρμογές για κρεμαστά φωτιστικά. Ο κρεμαστός φωτισμός χρησιμοποιείται για γενικό φωτισμό, φωτισμό περιοχής και φωτισμό εργασιών. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις βεράντες σας, καθώς και στις τραπεζαρίες, τις κουζίνες, τα σαλόνια, τα υπνοδωμάτια και τις σκάλες.

Εκτός από τον φωτισμό περιορισμένων χώρων, τα κρεμαστά φωτιστικά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να τραβήξουν την προσοχή σε έργα τέχνης όπως γλυπτά, πίνακες και πορτρέτα, να κρεμαστούν και στις δύο πλευρές ενός καθρέφτη στο μπάνιο ή και στις δύο πλευρές του κρεβατιού στο υπνοδωμάτιό σας (αντί για τα συνηθισμένα φωτιστικά κομοδίνου). Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οι κρεμαστές λάμπες θα σας προσφέρουν συχνά τον απαραίτητο φωτισμό σε σχεδόν κάθε σημείο του σπιτιού σας.

Άλλες κατηγορίες διακοσμητικού φωτισμού, όπως επιτραπέζιες λάμπες, επιτοίχια φωτιστικά, μόνιμες λάμπες και φωτιστικά εξωτερικού χώρου, είναι διαθέσιμες εκτός από τα φωτιστικά οροφής που περιλαμβάνουν επίσης πολυελαίους.