Πλύσιμο πιάτων Brabantia

24 items total
Μάκτρο καθαρισμού πιάτων, Brabantia
10,71 €
BRAB302381
Βάση στεγνώματος πιάτων, σε ανοιχτό γκρι, Brabantia BRAB117428
Επιφάνεια στεγνώματος πιάτων, 44 cm, γκρι, Brabantia BRAB117442
Δοχείο οργάνωσης για τον νεροχύτη, γκρι, Brabantia BRAB302466
Βάση στεγνώματος πιάτων, 46 cm, γκρι, Brabantia
47,25 €
BRAB117268
Θήκη για τον νεροχύτη, σε ανοιχτό γκρι, Brabantia
22,05 €
BRAB302480
Δοχείο για τον νεροχύτη, 19 cm, πράσινο, Brabantia
18,90 €
BRAB215469
Δοχείο οργάνωσης για τον νεροχύτη, γκρι, Brabantia BRAB117503

Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ για πλυντήρια πιάτων της Brabantia. Προσφέρουμε διάφορα πρακτικά και στυλάτα προϊόντα, σχεδιασμένα για να καθιστούν την εμπειρία πλυσίματος πιάτων πιο αποδοτική και ευχάριστη.

Τα αξεσουάρ μας για πλυντήρια πιάτων περιλαμβάνουν στρόγγυλα στήριγματα για πιάτα, οργανωτές νεροχύτη, βούρτσες πιάτων και πολλά άλλα. Κάθε προϊόν είναι προσεκτικά κατασκευασμένο με έμφαση στη λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητα, για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας στην κουζίνα.

Τα στρόγγυλα στήριγματα για πιάτα της Brabantia είναι σχεδιασμένα για να κρατούν τα πιάτα σταθερά και ταυτόχρονα να επιτρέπουν γρήγορο στέγνωμα. Με ευρύχωρες θήκες και ρυθμιζόμενες λειτουργίες, τα στρόγγυλα στήριγματα μας είναι κατάλληλα για διάφορα μεγέθη και τύπους πιάτων, ποτηριών και μαχαιροπήρουνων. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που είναι εύκολα στον καθαρισμό, προσφέροντας μακροχρόνια απόδοση.

Οι οργανωτές νεροχύτη μας είναι ιδανικοί για τη διατήρηση της τάξης και της οργάνωσης γύρω από το νεροχύτη. Διαθέτουν ξεχωριστές θήκες για σφουγγαράκια, βούρτσες και υγρά απορρυπαντικά, επιτρέποντάς σας να έχετε όλα τα απαραίτητα στην εύρεσή σας. Ο συμπαγής σχεδιασμός εξοικονομείται πολύτιμο χώρο στην επιφάνεια εργασίας, διατηρώντας την περιοχή του νεροχύτη χωρίς περιττή ανακατατάξη.

Για αποτελεσματικό καθαρισμό, οι βούρτσες μας για πιάτα έχουν ενισχυμένες τρίχες που αφαιρούν τα επίμονα υπολείμματα τροφών και τις λεκέδες από τα πιάτα. Διαθέτουν άνετη λαβή για εύκολη λαβή και έλεγχο, καθιστώντας το πλύσιμο των πιάτων εύκολη και άνετη διαδικασία.

Τα αξεσουάρ για πλυντήρια πιάτων της Brabantia δεν είναι μόνο πρακτικά, αλλά και αισθητικά ευχάριστα. Με τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό τους, προσδίδουν στυλ στην κουζίνα σας. Επιλέξτε από μια ποικιλία χρωμάτων και φινιρισμάτων που ταιριάζουν στη διακόσμηση της κουζίνας σας και στις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Βελτιώστε τη ρουτίνα σας για το πλύσιμο πιάτων με τα αξεσουάρ για πλυντήρια πιάτων της Brabantia. Αναζητήστε σήμερα τη συλλογή μας και βρείτε τα τέλεια προϊόντα που θα βελτιώσουν τη λειτουργικότητα και το στυλ της κουζίνας σας. Με την Brabantia, το πλύσιμο πιάτων δεν ήταν ποτέ τόσο αποδοτικό και ευχάριστο.