Σετ κατσαρόλες WMF

WMF

ΣΕΤ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ WMF
Μαγειρικά σκεύη για μια ζωή

Γνωρίζατε ότι συνήθως αγοράζουμε καινούργιο αυτοκίνητο πιο συχνά από ό,τι αγοράζουμε καινούργιες κατσαρόλες; Και τα χρησιμοποιούμε το ίδιο συχνά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επένδυση σε ένα ποιοτικό σετ κατσαρόλες πραγματικά ανταμείβει.

#1
Η μάρκα WMF κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία των οικιακών προϊόντων στη Γερμανία.
160 χρόνια ιστορίας. Περισσότερα από 500 βραβεία σχεδιασμού.
Αγγίξτε την πραγματική αρτιότητα κατασκευής

wmfno1

ΣΕΤ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ WMF

 

Μοναδικά χαρακτηριστικά των κατσαρολών WMF

Πατενταρισμένος χάλυβας Cromargan®

Οι περισσότερες κατσαρόλες WMF είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα 18/10, κατοχυρωμένο με το εμπορικό σήμα Cromargan®. Το «Crom» στο όνομα σημαίνει χρώμιο, ενώ το υπόλοιπο «argan» προέρχεται από τη λατινική λέξη argentum, που σημαίνει ασήμι. Το τελευταίο αναφέρεται στην κομψή γυαλιστερή εμφάνιση των κατσαρολών, η οποία επιτυγχάνεται από το υψηλό ποσοστό νικελίου. Ο χάλυβας Cromargan® είναι εξαιρετικά ανθεκτικός και ανοξείδωτος. Καθαρίζεται επίσης εύκολα και ασφαλής για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.

Πυθμένας TransTherm®

Ο μοναδικός πυθμένας TransTherm® έχει τρεις σημαντικές λειτουργίες. Πρώτον, εξοικονομεί ενέργεια κατά το μαγείρεμα με τη βέλτιστη κατανομή και συσσώρευση της θερμότητας. Δεύτερον, επιτρέπει στα μαγειρικά σκεύη να χρησιμοποιούνται σε όλες τις πηγές θερμότητας, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής. Και τρίτον, καθιστά τις κατσαρόλες ιδανικές για όλες τις θερμικές επεξεργασίες - βράσιμο, σιγοβράσιμο, τηγάνισμα, ζεμάτισμα και επίσης για ζέσταμα και ψήσιμο στο φούρνο, έως 250°C (σημείωση: η μέγιστη θερμοκρασία μπορεί να διαφέρει για τη χρήση του καπακιού ή της λαβής ενός συγκεκριμένου σετ).

Ανθεκτικότητα

Τα υψηλής ποιότητας υλικά και η προσεκτική κατασκευή εγγυώνται μέγιστη αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορείτε να επιλέξετε σετ κατσαρόλες για κοινές οικιακές ανάγκες ή

Ακραία ανθεκτικότητα

Εξαιρετικά ανθεκτικά επαγγελματικά σετ που αντέχουν ακόμα και στην πιο σκληρή χρήση. Αυτά περιλαμβάνουν τις σειρές Function 4, Premium One, Gourmet Plus και Compact cuisine.

Ποιο σετ κατσαρολών είναι το κατάλληλο για εσάς;

Τα σετ κατσαρολών WMF διαφέρουν ως προς τη λειτουργία και τον σχεδιασμό. Έχουμε επιλέξει για εσάς τα βασικά χαρακτηριστικά των πιο δημοφιλών σειρών:

 

WMF
wmf

WMF Function 4
1 καπάκι, 4 λειτουργίες

Το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του πιο δημοφιλούς σετ κατσαρολών στην Kulina είναι ο χαρακτηριστικός κόκκινος δακτύλιος στο καπάκι. Οι κόκκινοι δακτύλιοι σιλικόνης στα γυάλινα καπάκια ενισχύουν τη λειτουργικότητα των μαγειρικών σκευών. Σύρετε το καπάκι σε μία από τις 4 σημειωμένες θέσεις ανάλογα με τις ανάγκες - κλειστό για μαγείρεμα στον ατμό με μικρή ποσότητα νερού, ανοιχτό για πλήρες μαγείρεμα, και με μεγάλο ή μικρό άνοιγμα για το στράγγισμα ακόμη και λεπτόκοκκου ρυζιού.

WMF FUNCTION 4

WMF
wmf

WMF Quality One
Πατενταρισμένη τεχνολογία Cool+

Αυτό το σετ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές χάρη στο στρογγυλεμένο, ευχάριστο για το μάτι σχήμα του. Επιπλέον, η τεχνολογία Cool+ (αναγνωρίσιμη από το κόκκινο περίγραμμα στις λαβές) εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο άνεσης στο μαγείρεμα, μειώνοντας σημαντικά τη μεταφορά θερμότητας από την κατσαρόλα στις λαβές.

WMF QUALITY ONE

 

Πώς οι πελάτες της Kulina αξιολογούν τα σετ κατσαρολών WMF

WMF Function 4
«Πολύ ωραίο και λειτουργικό σετ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτό. Αποτελεί μέρος της διακόσμησης της κουζίνας μας. Μας εξέπληξε περισσότερο η λειτουργικότητα των καπακιών.»
Γιαν Μ.

WMF Quality One
«Τα μαγειρικά σκεύη όχι μόνο φαίνονται ωραία, αλλά οι λαβές τους παραμένουν πραγματικά κρύες. Είναι υπέροχα μέχρι στιγμής.»
Σουζάνα Π.

WMF Astoria
«Ποιοτικό προϊόν, κομψός, μοντέρνος σχεδιασμός, αξίζει να το αγοράσετε.»
Οάντα Ι.

 

WMF
wmf

WMF Astoria
Εκλεπτυσμένη λειτουργικότητα

Τα μαγειρικά σκεύη WMF Astoria, με τη γυαλιστερή επιφάνεια και τις εκλεπτυσμένες γραμμές τους, συνδυάζουν υψηλή λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα με έναν κομψό σχεδιασμό.

WMF ASTORIA

WMF
wmf

WMF Compact Cuisine
Εξοικονόμηση χώρου

Έχετε μικρή κουζίνα και ανησυχείτε ότι ακόμη και οι κλασικές κατσαρόλες δεν χωράνε; Σίγουρα χωράνε, και δεν χρειάζεται καν να συμβιβαστείτε όσον αφορά την ποιότητα! Ο έξυπνος σχεδιασμός εξοικονόμησης χώρου της σειράς Compact Cuisine σας επιτρέπει να εξοικονομείτε χώρο στοιβάζοντας κατσαρόλες της ίδιας διαμέτρου. Αυτό γίνεται σε συνδυασμό με την εξαιρετική ανθεκτικότητα του υλικού βαρέως τύπου.

WMF COMPACT CUISINE

WMF
wmf

Αυτή η σειρά έχει αναπτυχθεί για άνετο μαγείρεμα σε κάθε κουζίνα. Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για να κάνει το μαγείρεμα και τον χειρισμό των σκευών όσο το δυνατόν πιο εύκολο και ευχάριστο. Όλες οι κατσαρόλες έχουν κοίλες λαβές για να μειώνουν τη θερμότητα, μια εύχρηστη εσωτερική κλίμακα για τη μέτρηση των υγρών, ένα ευρύ χείλος έκχυσης για να επιτρέπει την έκχυση χωρίς σταγόνες, καθώς και ποιοτικά, στιβαρά γυάλινα καπάκια που σας επιτρέπουν να βλέπετε το εσωτερικό της κατσαρόλας ανά πάσα στιγμή.

ΣΕΙΡΑ WMF COMFORT

 

12 items total
Κατσαρόλες PREMIUM ONE, σετ 5 τεμαχίων, WMF
599 € –13 %
517 €
WM1788556040
Κατσαρόλες FUNCTION 4, σετ 5 τεμαχίων, WMF
579 € –16 %
484,10 €
WM760556380
Κατσαρόλες BELMONT, σετ 5 τεμαχίων, WMF
349 € –15 %
294 €
WM751556040
Σετ κατσαρόλας QUALITY ONE 5 τμχ, WMF
Σετ κατσαρόλας QUALITY ONE 5 τμχ, WMF
Online σε απόθεμα (50 pcs)
419 €
WM774556380
Σετ κατσαρόλας FUNCTION 4, 4 τμχ, WMF
Σετ κατσαρόλας FUNCTION 4, 4 τμχ, WMF
Online σε απόθεμα (15 pcs)
587,10 €
WM0760046380
Κατσαρόλες MINI, σετ 5 τεμαχίων, WMF
149 € –11 %
132 €
WM718556040
Κατσαρόλες PROVENCE PLUS, σετ 5 τεμαχίων, WMF
299 € –16 %
251 €
WM721556380
Κατσαρόλες GOURMET PLUS, σετ 5 τεμαχίων, WMF
579 € –10 %
519 €
WM720556030
Κατσαρόλες ASTORIA, σετ 5 τεμαχίων, WMF
299 € –24 %
225,60 €
WM780556040
Κατσαρόλα COMPACT CUISINE, σετ 5 τεμαχίων, WMF
499 € –16 %
419 €
WM790556380
Κατσαρόλες COMFORT LINE, σετ 5 τεμαχίων, WMF
366 €
WM732556040