Τηγάνια μαγειρέματος
Κατηγορία:
Προϊόντα (602)
-
Τηγάνισμα (291)
Βασικά είδη κουζίνας για τηγάνισμα, σοτάρισμα και ψήσιμο στο φούρνο -
Γουόκ (84)
Κωνικό τηγάνι για γρήγορο σοτάρισμα και ασιατική κουζίνα -
Ψήσιμο (24)
Με σχάρα για εμφάνιση και αποστράγγιση του περιττού λίπους -
Κρέπα (23)
Τηγανίτες και ομελέτες, χαμηλό χείλος για εύκολο γύρισμα -
Pancake (6)
Για τηγανίτες και αυγά μάτια, 3-4 ταυτόχρονα -
Σερβίρισμα (44)
Για παέγια, ριζότο και εντυπωσιακό σερβίρισμα -
Σοτάρισμα (81)
Βαθιά τηγάνια για σάλτσες και σιγοβράσιμο -
Εξαρτήματα (22)
Προστατευτικά, λαβές, ανταλλακτικά χερούλια -
Καπάκια (29)
Διατηρεί τη θερμοκρασία και τους χυμούς, επιταχύνει το μαγείρεμα -
Οι καλύτεροι τηγάνια στην αγορά: Μαντέμι, ατσάλι ή ανοξείδωτα;
-
Πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος τηγανιού;
-
Πώς να επιλέξετε το καλύτερο αντικολλητικό τηγάνι;
- Αντικολλητικά τηγάνια
- Μαντέμι Τηγάνια μαγειρέματος
- Τηγάνια από ανοξείδωτο χάλυβα
- Τηγάνια από τιτάνιο
- Χαλκός Τηγάνια μαγειρέματος
- Χάλυβδινα τηγάνια
Αγαπημένα φίλτρα
titleShort
Κατηγορίες (6)
Μάρκες (3)
Άρθρα (0)
Προϊόντα 603


4.7
133 κριτικές


4.9
53 κριτικές


4.9
7 κριτικές


4.8
138 κριτικές


- 6%
4.8
16 κριτικές


5.0
35 κριτικές


5.0
2 κριτικές


4.8
23 κριτικές


5.0
7 κριτικές


4.9
12 κριτικές


4.7
49 κριτικές


- 5%
5.0
14 κριτικές

4.8
49 κριτικές


4.7
24 κριτικές


Outlet - 50%
4.9
11 κριτικές


4.8
57 κριτικές
Τα τηγάνια, όπως και οι κατσαρόλες και τα μαχαίρια, αποτελούν βασικό εξοπλισμό κουζίνας. Αν αναρωτιέστε ποια τηγάνια χρειάζεστε πραγματικά, ποια τηγάνια είναι τα καλύτερα και ποιο υλικό είναι το πιο κατάλληλο για ένα τηγάνι, δείτε τον πλήρη οδηγό αγοράς τηγανιών μας.
Η αγορά των κατάλληλων τηγανιών για την κουζίνα σας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το τι φαγητό μαγειρεύετε συνήθως, πόσο συχνά μαγειρεύετε, τι τύπο κουζίνας χρησιμοποιείτε, ποιο είναι το στυλ μαγειρέματός σας ή για πόσα άτομα μαγειρεύετε συνήθως. Ωστόσο, αν σκέφτεστε να αγοράσετε βασικό εξοπλισμό κουζίνας, θα πρέπει να ξεκινήσετε με τα ακόλουθα 4 τηγάνια.
3 βασικά τηγάνια για κάθε κουζίνα
- Τηγάνι universal στο κατάλληλο μέγεθος. Αναρωτιέστε ποιο θα πρέπει να είναι; Διαβάστε: πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος τηγανιού.
- Βαθύ τηγάνι ή τηγάνι wok για φαγητά όπως ριζότο, διάφορα μαγειρευτά και φαγητά κατσαρόλας (γκούλας, κάρυ κ.λπ.).
- Ειδικό τηγάνι για φαγητά που ετοιμάζετε πιο συχνά - μπορεί να είναι π.χ. τηγάνι για τηγανίτες, τηγάνι για κρέπες, τηγάνι γκριλ κ.λπ.
Ποιες μάρκες τηγανιών είναι οι καλύτερες;
Στην Kulina θα βρείτε πολλές ποιοτικές μάρκες μαγειρικών σκευών και κορυφαίους κατασκευαστές τηγανιών. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε έναν αξιόπιστο κατασκευαστή τηγανιών, επειδή τα υλικά υψηλής ποιότητας και ασφαλή για τρόφιμα επηρεάζουν τόσο την ανθεκτικότητα του τηγανιού όσο και τα αποτελέσματα των μαγειρικών σας πειραματισμών. Μεταξύ των μαρκών που διατίθενται στην Kulina, θα βρείτε γνωστές μάρκες όπως οι de Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fissler, Petromax και Mauviel. Μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένα τηγάνια ή ένα σετ τηγανιών σε διάφορα μεγέθη.Πώς να φροντίζετε τα τηγάνια σας;
Εάν έχετε επενδύσει σε ένα ποιοτικό τηγάνι, θα πρέπει να το φροντίζετε με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να εξασφαλίσετε τη μακρά και ασφαλή για την υγεία χρήση του. Ακολουθήστε αυτούς τους απλούς κανόνες:- Μην χρησιμοποιείτε μεταλλικά εργαλεία σε αντικολλητικά τηγάνια.
- Να πλένετε πάντα το τηγάνι στο χέρι, μην το βάζετε στο πλυντήριο πιάτων.
- Στεγνώστε αμέσως μετά το πλύσιμο.
- Αποφύγετε τις μεγάλες αλλαγές θερμοκρασίας (μην τοποθετείτε ποτέ ένα καυτό τηγάνι κάτω από κρύο νερό).
- Αποθηκεύστε τα τηγάνια σωστά.
Η συμβουλή μας
Διαβάστε επίσης
Ο απόλυτος οδηγός καθαρισμού τηγανιών από διάφορα υλικά
Η σωστή συντήρηση του τηγανιού εξασφαλίζει όχι μόνο όμορφη εμφάνιση και καθαριότητα, αλλά και παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του. Ωστόσο, κάθε υλικό απαιτεί διαφορετικό τρόπο καθαρισμού. Θα σας συμβουλεύσουμε πώς να φροντίζετε σωστά τα σκεύη σας, ώστε να διαρκέσουν πολύ καιρό σαν καινούργια.