Τηγάνι ψησίματος WOLL

10 items total
Σχαροτήγανο DIAMOND LITE, 28 x 28 cm, από τιτάνιο, WOLL
105 € –6 %
98,70 €
WL6281DPS
Σχαροτήγανο IRON IND, 28 cm, με καπάκι, γκρι, WOLL
122 € –9 %
111 €
WL628-2CI-030

Αν είστε λάτρης του μαγειρέματος, θα εκτιμήσετε την ποιότητα και την απόδοση των τηγανιών σχάρας WOLL. Αυτά τα τηγάνια έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να πετύχετε το τέλειο ψήσιμο στις μπριζόλες και τα λαχανικά σας, δίνοντας στα πιάτα σας μια πινελιά ποιότητας εστιατορίου.

Τα τηγάνια σχάρας WOLL είναι κατασκευασμένα με ακρίβεια, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μαγειρεύετε τα αγαπημένα σας φαγητά με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι κάθε μέρος του φαγητού σας θα ψηθεί στην εντέλεια.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στα τηγάνια σχάρας WOLL είναι η αντικολλητική τους επιφάνεια. Αυτό κάνει το μαγείρεμα και τον καθαρισμό παιχνιδάκι, επιτρέποντάς σας να περνάτε περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας τις νόστιμες δημιουργίες σας και λιγότερο χρόνο τρίβοντας τα τηγάνια.

Είτε προτιμάτε το μαγείρεμα με φυσικό αέριο, είτε με ηλεκτρικό ρεύμα, είτε με επαγωγή, τα τηγάνια γκριλ WOLL είναι αρκετά ευέλικτα για χρήση σε όλους τους τύπους εστιών. Έτσι, ανεξάρτητα από το είδος της εγκατάστασης της κουζίνας που έχετε, αυτά τα τηγάνια θα ταιριάξουν απόλυτα.

Η ανθεκτικότητα των τηγανιών σχάρας WOLL είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο αποτελούν δημοφιλή επιλογή τόσο μεταξύ των σεφ όσο και μεταξύ των οικιακών μαγείρων. Είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στην υψηλή θερμοκρασία και τη βαριά χρήση, εξασφαλίζοντας ότι θα αποτελούν μέρος του οπλοστασίου της κουζίνας σας για πολλά χρόνια.

Εκτός από τις επιδόσεις και την ανθεκτικότητά τους, τα τηγάνια σχάρας WOLL διατίθενται επίσης σε διάφορα μεγέθη και στυλ για να ταιριάζουν στις ανάγκες μαγειρικής σας. Είτε μαγειρεύετε για μεγάλο πλήθος είτε ετοιμάζετε ένα γρήγορο γεύμα το βράδυ της εβδομάδας, θα βρείτε το τέλειο τηγάνι για τη δουλειά.

Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τα τηγάνια σχάρας WOLL σήμερα και ανεβάστε το μαγείρεμά σας στο επόμενο επίπεδο. Με την ποιότητα, την ευελιξία και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα τηγάνια είναι ένα must-have για κάθε λάτρη της μαγειρικής.