Τηγάνι για κρέπες 22 cm, από ατσάλι, de Buyer

Code: DB530322
Brand: de Buyer
25,10 €
Εξαντλήθηκαν
The item has been sold out…

Το τηγάνι για τηγανίτες της De Buyer έχει διάμετρο 22 cm και χαμηλό χείλος. Το τηγάνι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιδερένιο υλικό που είναι ανθεκτικό, ισχυρό και έχει αντιδιαβρωτική επίστρωση. Η εργονομικά διαμορφωμένη λαβή εξασφαλίζει άνετο και ασφαλές κράτημα.

Detailed information

Product detailed description

POPIS

Το τηγάνι τηγανίτας του γαλλικού κατασκευαστή De Buyer έχει διάμετρο 22 cm και εργονομικά διαμορφωμένη λαβή με "γαλλική καμπύλη" για ασφαλή και άνετο χειρισμό. Η σχάρα για τηγανίτες είναι ιδανική για την παρασκευή παραδοσιακών τραγανών και αφράτων τηγανίτες. Το χαμηλό χείλος του ταψιού διευκολύνει το αναποδογύρισμα και το σερβίρισμα των τηγανίτες. Το τηγάνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους εστιών, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών επαγωγικών, αλλά έχει μέτρια θερμοκρασία.

Αυτή η σχάρα για τηγανίτες είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας σίδηρο που άγει άριστα τη θερμότητα, καθιστώντας την παρασκευή τηγανίτες γρήγορη, εύκολη και οικονομική. Το τηγάνι έχει μαύρη-μπλε απόχρωση, η οποία οφείλεται στην επεξεργασία της επιφάνειας που ονομάζεται οξείδωση του σιδήρου, η οποία προστατεύει το τηγάνι από τη διάβρωση. Το ταψί τηγανίτας DeBuyer έχει εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα, είναι στιβαρό και έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Δεν είναι δυνατή η πλύση του τηγανιού στο πλυντήριο πιάτων και το τηγάνι απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα για να διατηρηθούν οι μοναδικές του ιδιότητες. Χρησιμοποιήστε το τηγάνι μόνο σε καυστήρα/πλάκα που ταιριάζει με τη διάμετρο του πυθμένα του τηγανιού. Και πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, διαβάστε τις οδηγίες και τις πρακτικές συμβουλές που περιέχονται στην παρούσα περιγραφή για να μάθετε πώς να φροντίζετε σωστά το τηγάνι.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈΣ

Διάμετρος: 22 cm

Διάμετρος πυθμένα: 18 cm

Ύψος: 1,7 cm

Μήκος: 41,8 cm (συμπεριλαμβανομένης της λαβής)

Πάχος τοιχώματος: 2 mm

Βάρος: 0,8 kg

Υλικό: σίδηρος

Χρώμα: μπλε-μαύρο

Εγγύηση: 2 χρόνια

Χώρα κατασκευής: Γαλλία

ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ

plus

Το τηγάνι για τηγανίτες είναι κατασκευασμένο από σίδηρο υψηλής ποιότητας, ο οποίος άγει τέλεια τη θερμότητα.

Η επιφάνεια του ταψιού είναι οξειδωμένη, γεγονός που αποτρέπει τη διάβρωση.

Η παρασκευή τηγανίτες είναι πολύ εύκολη με αυτό το τηγάνι.

Το τηγάνι έχει εργονομικά διαμορφωμένη λαβή για ασφαλές και άνετο κράτημα.

minus

Το τηγάνι για τηγανίτες είναι πολύ βαρύ, αλλά αυτό εξισορροπείται από την ποιότητα του υλικού που χρησιμοποιείται.

Το τηγάνι απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα για να διατηρήσει τις εξαιρετικές του ιδιότητες.

ΠΡΑΚΤΙΚΈΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ

Κατάλληλο για σόμπες αερίου, ηλεκτρικές, κεραμικές και επαγωγικές, αλλά μόνο σε μέτριες θερμοκρασίες

Φούρνος: ΟΧΙ

Πλυντήριο πιάτων: ΟΧΙ

Για τις ηλεκτρικές κουζίνες, συνιστούμε να ρυθμίσετε τον επιλογέα θερμοκρασίας σε μια υψηλότερη ρύθμιση και στη συνέχεια να τον χαμηλώσετε σε ένα επίπεδο που απλώς θα διατηρεί την επιλεγμένη θερμοκρασία όταν επιτευχθεί ο επιθυμητός τύπος θέρμανσης (θερμοκρασία). Η διάμετρος του πυθμένα του ταψιού πρέπει να είναι ίση με τη διάμετρο της εστίας.

Για τις σόμπες αερίου, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε μια αντίστοιχη διάμετρο καυστήρα που μπορεί να είναι ελαφρώς μικρότερη από τη διάμετρο του πυθμένα του σκεύους κατά περίπου 2 cm ή να χρησιμοποιήσετε έναν διαχυτήρα φλόγας.

Η κατάλληλη επιλογή της διαμέτρου του ταψιού και της διαμέτρου της εστίας είναι επίσης επωφελής για ενεργειακούς λόγους (εξοικονόμηση ενέργειας). Λόγω του μεγάλου αριθμού τύπων σόμπας, αυτό αποτελεί μόνο συμβουλή και όχι ακριβή οδηγό.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΌΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗ

Πλύνετε το ταψί με ζεστό νερό και σφουγγάρι. Μην αφήνετε το τηγάνι μουσκεμένο. Αν το φαγητό σας κολλάει στο τηγάνι, χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι. Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά. Μην το βάζετε στο πλυντήριο πιάτων. Για να αποφύγετε την οξείδωση, τρίψτε το πάντα με λίγο μαγειρικό λάδι και στεγνώστε το με ένα απορροφητικό πανί.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Αποθηκεύστε σε ξηρό μέρος. Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά και μην το βάζετε στο πλυντήριο πιάτων. Κατάλληλο για όλες τις πηγές θερμότητας, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγής (επαγωγή μόνο με εξάρτημα)

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

Προθέρμανση με χρήση μικρής ποσότητας λίπους.

Χαλύβδινο τηγάνι και επαγωγή:

Ο χάλυβας (σίδηρος) είναι ένας πολύ αντιδραστικός αγωγός της θερμότητας και, επομένως, η ικανότητα επαγωγικής θέρμανσης είναι εξαιρετική. Επομένως, τηρείτε τις ακόλουθες οδηγίες σχετικά με την επαγωγική κουζίνα:

  • μην χρησιμοποιείτε τη μέγιστη ισχύ. Ακόμη και η χαμηλότερη ισχύς στην επαγωγή είναι αρκετή για ένα εξαιρετικό ψήσιμο.
  • μην χρησιμοποιείτε τη λειτουργία booster (γρήγορη εκκίνηση της θέρμανσης)
  • μην υπερθερμαίνετε το τηγάνι αν είναι άδειο

Additional parameters

Category: Τηγάνια κρεπιέρας
Warranty: 2 years
Weight: 0.8 kg
Υλικό: Ατσάλι
Πληροφορίες προϊόντος: Ασφαλές για επαγωγικές κουζίνες
Τύπος προϊόντος: Τηγάνι κρέπας
Margin: D
Μέγεθος: 22 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: