Χαλύβδινα τηγάνια de Buyer
Γαλλικά τηγάνια ενανθρακωμένου χάλυβα
για μια ζωή
de Buyer — εμβληματικά χαλύβδινα τηγάνια από το 1830
Η γαλλική μάρκα de Buyer έχει πραγματικά κυριαρχήσει στην τέχνη της κατασκευής τηγανιών. Ένα τηγάνι ενανθρακωμένου χάλυβα «παλιώνει σαν το κρασί», και όσο περισσότερο και συχνότερα το χρησιμοποιείτε, τόσο καλύτερες είναι οι ιδιότητές του.

Φυσικά αντικολλητικά
Ο ανθρακούχος χάλυβας γίνεται αντικολλητικός μέσω της χρήσης. Η σκούρα επίστρωση στην επιφάνεια είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Μπορείτε συνήθως απλά να σκουπίσετε το τηγάνι με μια πετσέτα μετά το μαγείρεμα, ενώ ένα λεπτό στρώμα λαδιού θα βοηθήσει μόνο στη συντήρησή του.

Βέλτιστο τσιγάρισμα
Ο χάλυβας άγει τέλεια και ομοιόμορφα τη θερμότητα. Ταυτόχρονα, είναι σταθερός, οπότε δεν διογκώνεται στο κέντρο με την πάροδο του χρόνου όπως τα ελαφριά αντικολλητικά τηγάνια. Οι μπριζόλες και οι τηγανίτες σας θα είναι πάντα τέλεια μαγειρεμένες σε όλη την επιφάνειά τους.

100 % φυσικό
Κατασκευασμένο από 99% σίδηρο και 1% άνθρακα, ο χάλυβας είναι 100% φυσικό υλικό. Τα τηγάνια διαθέτουν προστατευτική επίστρωση από βιολογικό κερί μελισσών. Είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμο προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ένα νόστιμο πιάτο
Ένα τηγάνι χωρίς αντικολλητικό φινίρισμα δεν μπορεί να αποδώσει σωστά το τσιγάρισμα. Το κρέας ψήνεται γρήγορα σε σκεύος από χάλυβα ή μαντέμι. Μια νόστιμη κρούστα σχηματίζεται στην επιφάνειά του και οι χυμοί μένουν μέσα. Τσιγαρισμένο στο εξωτερικό και ζουμερό στο εσωτερικό = πολύ πιο νόστιμο πιάτο.
„Τα τηγάνια de Buyer είναι γαλλική παράδοση σε κάθε τους πτυχή. Το πριτσίνωμα και ο έλεγχος γίνονται ακόμη και σήμερα χειροποίητα. Το κερί μέλισσας με το οποίο προστατεύονται από το εργοστάσιο προέρχεται από τις μέλισσες που βρίσκονται στις κυψέλες δίπλα στο εργοστάσιο. Ο ανθρακούχος χάλυβας, αφού ψηθεί (seasoned), συμπεριφέρεται ως αντικολλητικό τηγάνι και είναι ένα απολύτως φυσικό και υγιεινό υλικό. Και το να φτιάχνετε γαλλικές κρέπες σε ένα τηγάνι που φτιάχτηκε χειροποίητα από Γάλλο, έχει πραγματικά μια ξεχωριστή αίσθηση. :-)“
Antonín Štětina, διευθυντής Kulina.