Εμφάνιση φίλτρων
Εμφάνιση φίλτρων
1 προϊόντα
WOLL Diamond Lite Induction Καθαρισμός φίλτρων
Χύτρα: Ένας απαραίτητος βοηθός για κάθε κουζίνα.
Οι χύτρες είναι μικρότερα κατσαρολάκια με μακριά λαβή, ιδανικά για την παρασκευή σαλτσών, το ζέσταμα μικρών μερίδων ή το μαγείρεμα συνοδευτικών. Χάρη στο μέγεθος και το σχήμα τους, επιτρέπουν τον ακριβή έλεγχο του μαγειρέματος και αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο σε κάθε κουζίνα.
Η συμβουλή μας
Διαβάστε επίσης
Κατσαρόλες – Οδηγός αγοράς
Σε ποιες παραμέτρους πρέπει να εστιάσετε κατά την επιλογή ποιοτικών κατσαρολών, ταψιών και μικρών κατσαρολών;
Χαρακτηριστικά ποιοτικών κατσαρολιών
- Υλικό – Οι ποιοτικές κατσαρόλες είναι κατασκευασμένες από υλικά που εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες.
- Εργονομική λαβή – Η μακριά λαβή πρέπει να είναι άνετη και θερμομονωμένη για ασφαλή χειρισμό.
- Ευελιξία – Οι κατσαρόλες είναι κατάλληλες για διάφορους τύπους κουζινών και ορισμένα μοντέλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στον φούρνο.
Επιλεγμένες μάρκες κατσαρολιών
- De Buyer – Μια γαλλική μάρκα με μακρά παράδοση, γνωστή για τα επαγγελματικά μαγειρικά της σκεύη, προσφέρει κατσαρόλες κατασκευασμένες από πρώτης τάξεως υλικά με έμφαση στη λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητα.
- Eva Solo – Μια δανέζικη μάρκα που συνδυάζει τον σκανδιναβικό σχεδιασμό με την υψηλή ποιότητα, παρέχει κατσαρόλες με μοντέρνα εμφάνιση και πρακτικά χαρακτηριστικά, όπως ανθεκτικές επιφάνειες και εργονομικές λαβές.
- Hestan – Μια premium αμερικανική μάρκα, που ειδικεύεται σε καινοτόμα μαγειρικά σκεύη, προσφέρει κατσαρολάκια με προηγμένες τεχνολογίες για τέλειο μαγείρεμα και μεγάλη διάρκεια ζωής.
Φροντίδα των κατσαρολικών
Για να διατηρηθεί η ποιότητα και να παραταθεί η διάρκεια ζωής των κατσαρολικών, συνιστάται:
- Να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή σχετικά με το πλύσιμο και τη συντήρηση, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με την καταλληλότητα για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.
- Να χρησιμοποιείτε κατάλληλα μαγειρικά σκεύη, για να μην καταστραφεί η επιφάνεια του κατσαρολικού.
- Να αποθηκεύετε τα κατσαρολικά σε ξηρό μέρος και να αποφεύγετε τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας, οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν τις ιδιότητές τους.