Κεριά για κηροπήγιο

2 items total
Κερί κύλινδρος GUIRLANDE 25 cm, κόκκινο, Bjørn Wiinblad
22,05 €
BJORW53085

Κηροπήγια - ένας όμορφος τρόπος για να προσθέσετε ζεστασιά, φως και άρωμα στο δωμάτιό σας

Τι είναι το κωνικό κερί

Το κωνικό κερί είναι ένα μακρύ, λεπτό κερί με ευρύτερη βάση και κωνικό άκρο που στενεύει σημαντικά στη μέση. Αυτά τα μικρά κεριά, τα οποία χρησιμοποιούνται συχνά για διακόσμηση, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για θρησκευτικές γιορτές, όπως γάμους και βαπτίσεις. Υπάρχουν διάφοροι τύποι και μεγέθη κεριών κωνικών που διατίθενται και συχνά κατασκευάζονται από κερί και στεαρίνη.

Πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεριά στο σπίτι

Τα κηροπήγια μπορούν να προσδώσουν μια πινελιά κομψότητας και ατμόσφαιρας σε διάφορους χώρους του σπιτιού σας, ειδικά αν τα χρησιμοποιείτε με κομψά κηροπήγια. Ακολουθούν ορισμένα μέρη όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεριά με κωνικές λυχνίες:

 • Τραπεζαρία: Τα κεριά χρησιμοποιούνται συνήθως ως κεντρικά στοιχεία σε τραπέζια. Δημιουργούν μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα για γεύματα, συγκεντρώσεις και ειδικές περιστάσεις.
 • Μανδύας: Τοποθετήστε κεριά στο τζάκι σας για να δώσετε μια κλασική και ζεστή εμφάνιση στο σαλόνι σας.
 • Είσοδος: Χρησιμοποιήστε κεριά σε ένα τραπέζι κονσόλας ή ένα τραπέζι εισόδου για να υποδεχτείτε τους επισκέπτες με μια ζεστή και φιλόξενη λάμψη.
 • Μπάνιο: Τοποθετώντας κεριά στον πάγκο ή κοντά στην μπανιέρα για ένα χαλαρωτικό μπάνιο.
 • Υπνοδωμάτιο: Δημιουργώντας μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα για χαλάρωση ή ρομαντισμό.
 • Συγκεντρώσεις σε εξωτερικούς χώρους: Όπως σε ένα τραπέζι στην αυλή, για να επεκτείνετε τις γιορτές μέχρι το βράδυ.
 • Ειδικές περιστάσεις: Τοποθετώντας τα σε μια τούρτα ή ως μέρος μιας διακοσμητικής επίδειξης.
 • Υπουργείο Εσωτερικών: Προσθέστε μια πινελιά γαλήνης στο περιβάλλον εργασίας σας τοποθετώντας κεριά στο γραφείο σας ή σε κοντινά ράφια.
 • Χώρος διαλογισμού ή γιόγκα: Τα κεριά μπορούν να συμβάλουν σε μια ειρηνική και στοχαστική ατμόσφαιρα σε έναν χώρο διαλογισμού ή γιόγκα.
 • Διακόσμηση κόμματος ή εκδήλωσης: Κεριά μπορούν να αποτελέσουν μέρος κομψής διακόσμησης για επίσημες εκδηλώσεις όπως γάμοι, πάρτι ή γιορτές.
 • Τραπεζάκια: Τοποθετήστε κεριά σε πλαϊνά τραπέζια στο σαλόνι, στο γραφείο ή σε άλλους χώρους για να δημιουργήσετε μια ζεστή και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.
 • Γωνιά ανάγνωσης: Ενισχύστε τη γωνιά ανάγνωσης με την απαλή λάμψη των κεριών για ένα άνετο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Να θυμάστε να είστε πάντα προσεκτικοί και να ακολουθείτε τις οδηγίες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε κεριά, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησής τους σε κατάλληλες υποδοχές σε σταθερές επιφάνειες και να μην τα αφήνετε ποτέ χωρίς επίβλεψη.

Πώς να χρησιμοποιείτε τα κεριά με ασφάλεια

Υπάρχουν μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνετε κατά την καύση κεριών στο σπίτι σας, παρά το αισθητικό όφελος που αναφέρθηκε παραπάνω.

Με αναμμένο κερί, μην βγαίνετε ποτέ από το δωμάτιο χωρίς να το σβήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το κερί δεν θα πέσει ή δεν θα προκαλέσει κατά λάθος πυρκαγιά. Κρατήστε εύφλεκτα υλικά και υγρά μακριά από κεριά που καίγονται. Τα προεξέχοντα φύλλα του αγαπημένου σας φυτού ή οι φουσκωτές κουρτίνες θα πρέπει να παραμένουν μακριά από τη μέση όσο το κερί καίγεται.

Με βάση το μέγεθος του χώρου σας, αποφασίστε το ύψος που θέλετε να έχουν τα κεριά σας. Όταν τα κεριά τοποθετούνται σε ένα τζάκι σε ένα δωμάτιο αποικιακού τύπου με χαμηλά ταβάνια, το ύψος μπορεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη διατήρηση της ασφάλειας του περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνετε τα κεριά σας. Όταν χρησιμοποιούνται σωστά, τα κωνικά κεριά εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά ασφαλή όταν λαμβάνονται υπόψη όλοι αυτοί οι παράγοντες.

Ελέγξτε επίσης την ποικιλία μας σε αρωματικά κεριά και κηροπήγια. Διαθέτουμε επίσης μια συλλογή αρωμάτων για το σπίτι. Μην τα χάσετε!