Μαχαίρι τσέπης, 37 g, εξαιρετικά ελαφρύ, μαύρο, από ξύλο τριανταφυλλιάς, deejo

Code: DJ1GB005
Brand: deejo
76,65 €
Online σε απόθεμα (4 pcs)

Υπερελαφρύς σουγιάς τσέπης από ανοξείδωτο ατσάλι με ξύλινη λεπίδα σε μινιμαλιστικό σχεδιασμό δεν πρέπει να λείπει από κανένα πραγματικό ανδρικό σετ! Το πρακτικό πτυσσόμενο μαχαίρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και στον κήπο όταν ψήνετε στη σχάρα ως μαχαίρι για μπριζόλες. Αξιόπιστη κλειδαριά ασφαλείας, κλιπ ζώνης και ισόβια εγγύηση έναντι ελαττωμάτων στο υλικό.

Detailed information

Product detailed description

Deejo, είναι η επιστροφή του σουγιά με στυλ. Τοεξαιρετικά ελαφρύ εργαλείο από ανοξείδωτο ατσάλι και με ξύλινη λεπίδα έχει μετατοπίσει αυτή την παραδοσιακή πειθαρχία προς έναν πολυτελή μινιμαλιστικό σχεδιασμό, μια λεπίδα με διπλή ακμή και ένα ευρύτερο φάσμα χρήσεων. Δεν θα χρησιμοποιηθεί μόνο ως λειτουργικό αξεσουάρ για την παρέα ή την ύπαιθρο, αλλά θα αντικαταστήσει πλήρως ένα κλασικό μαχαίρι μπριζόλας. Εν ολίγοις, μια ισορροπημένη ταλάντευση που δεν πάει μακριά για μια κοφτερή λεπίδα και λέει ο ιδιοκτήτης της: Έχει γούστο.

  • λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 9,5 cm, βάρος 37 g
  • Στέγαστρο κατασκευασμένο από ανθεκτικό /ξύλο/
  • Αξιόπιστη ασφάλεια κλειδώματος γραμμής, πόρπη ζώνης
  • Ισόβια εγγύηση έναντι υλικών ελαττωμάτων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εικόνα του σχεδίου του ξύλου της λεπίδας του μαχαιριού είναι μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Κάθε κομμάτι είναι πρωτότυπο και το σχέδιο ή η απόχρωση του ξύλου μπορεί να διαφέρει από κομμάτι σε κομμάτι.

Additional parameters

Category: Μαχαίρια τσέπης
Warranty: 2 years
Weight: 0.1 kg
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
Μήκος λεπίδας: 10 cm
Τύπος προϊόντος: Μαχαίρι τσέπης
Συλλογή: deejo black
Margin: D
Μέγεθος: 10 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
S11: G11-2

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: