Γουόκ WOLL

29 items total
Τηγάνι wok TITANIUM NOWO, 36 cm, από τιτάνιο, WOLL
166 € –9 %
150 €
WL11361IL
Τηγάνι wok TITANIUM NOWO, 32 cm, από τιτάνιο, WOLL
126 € –20 %
99,80 €
WL1132N
Τηγάνι wok ECO LITE, 30 cm, με αποσπώμενη λαβή, WOLL
89,15 €
WL11030ELI
Τηγάνι wok DIAMOND LITE, 34 cm, από τιτάνιο, WOLL
115 € –17 %
94,50 €
WL1034DPS
Τηγάνι wok DIAMOND LITE, 26 cm, από τιτάνιο, WOLL
94,50 €
WL1026DPS
Τηγάνι wok DIAMOND LITE, 30 cm, από τιτάνιο, WOLL
101 € –16 %
84 €
WL1030DPS
Up
More products

Εξερευνήστε τις γαστρονομικές δυνατότητες με την αποκλειστική συλλογή τηγανιών WOLL Wok, που είναι προσεκτικά σχεδιασμένη για απαιτητικούς σεφ και οικιακούς μάγειρες. Αυτά τα ευέλικτα και υψηλής απόδοσης τηγάνια wok έχουν σχεδιαστεί για να απογειώσουν το τηγάνισμα και το ασιατικής έμπνευσης μαγείρεμα σε ένα νέο επίπεδο τελειότητας.

Τα τηγάνια WOLL Wok έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν γρήγορη και ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας σε όλη την επιφάνεια μαγειρέματος, επιτρέποντάς σας να πετύχετε το τέλειο ψήσιμο και τηγάνισμα με ακρίβεια. Είτε πετάτε λαχανικά, κρέατα ή ζυμαρικά, αυτά τα τηγάνια γουόκ εξασφαλίζουν σταθερά αποτελέσματα, δημιουργώντας πιάτα που ξεχειλίζουν από γεύση.

Η αντικολλητική επίστρωση στα τηγάνια WOLL Wok όχι μόνο κάνει το μαγείρεμα μια χαρά, αλλά και απλοποιεί το καθάρισμα. Μπορείτε να τηγανίζετε με ελάχιστο λάδι και να απολαμβάνετε την ευκολία της αβίαστης συντήρησης του τηγανιού. Αφιερώστε λιγότερο χρόνο στο τρίψιμο και περισσότερο χρόνο στο να απολαμβάνετε τις νόστιμες δημιουργίες σας.

Η ευελιξία βρίσκεται στην καρδιά των μαγειρικών σκευών WOLL, και τα τηγάνια Wok δεν αποτελούν εξαίρεση. Είναι συμβατά με διάφορες εστίες, όπως αερίου, ηλεκτρικές και επαγωγικές, παρέχοντάς σας την ευελιξία να μαγειρεύετε σε οποιοδήποτε περιβάλλον κουζίνας.

Η ανθεκτικότητα αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της φήμης της WOLL και τα τηγάνια Wok είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες και αυστηρή χρήση. Μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι αυτά τα τηγάνια θα παραμείνουν ένα αξιόπιστο κομμάτι της κουζίνας σας για πολλά χρόνια.

Με τα διάφορα μεγέθη και στυλ που διατίθενται στη συλλογή μας WOLL Wok Pans, μπορείτε να επιλέξετε το τέλειο τηγάνι wok που ταιριάζει στις μαγειρικές σας ανάγκες. Είτε ετοιμάζετε ένα γρήγορο δείπνο το βράδυ της εβδομάδας είτε φιλοξενείτε μια γιορτή, αυτά τα τηγάνια γουόκ παρέχουν σταθερή απόδοση.

Αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας δεξιότητες και δημιουργήστε λαχταριστά πιάτα εμπνευσμένα από την Ασία με τα τηγάνια WOLL Wok. Η ποιότητα, η ευελιξία και η ανθεκτικότητά τους τα καθιστούν απαραίτητη προσθήκη σε κάθε κουζίνα. Μην περιμένετε - αρχίστε να μαγειρεύετε στο γουόκ σαν επαγγελματίας με τη WOLL σήμερα.