6 items total
Εργαλείο για αβγά ποσέ, πορτοκαλί, Lékué
15,33 €
LKE3402900N07U008
Εργαλείο για αβγά ποσέ, σετ 2 τεμαχίων, σε πορτοκαλί, Lékué LKE3402900N07U009
Δαγκάνες για χοιρινό, σετ 2 τεμαχίων, Rösle
22,05 €
ROS25088
Αποφλοιωτής λαχανικών GOOD GRIPS 11 cm, μαύρο, πλαστικό, OXO OXO11258900

Άλλα εργαλεία κουζίνας - μαγειρέψτε σαν επαγγελματίας

Τι είναι τα εργαλεία κουζίνας

Τα εργαλεία κουζίνας, όπως πιθανώς γνωρίζετε καλά, είναι συσκευές χειρός που χρησιμοποιούνται κυρίως στην κουζίνα για την προετοιμασία του φαγητού - θα τα βρείτε όλα στην ιστοσελίδα Kulina, στην κατηγορία εξοπλισμός κουζίνας, αλλά έχουμε επίσης πρόσθετα εργαλεία κουζίνας που παρουσιάζονται στην κατηγορία εδώ για να απλοποιήσουν το μαγείρεμα, το ψήσιμο, το καθάρισμα και την αποθήκευση. Ακόμα και οι πιο απλές δουλειές, όπως το στράγγισμα των ζυμαρικών ή η μέτρηση των ξηρών συστατικών, μπορεί να είναι δύσκολες χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα κατάλληλα σκεύη κουζίνας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε συγκεντρώσει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τον οδηγό αγορών μας για 10 βασικά είδη κουζίνας εδώ.

Η συλλογή εργαλείων κουζίνας περιλαμβάνει τα πάντα, από μεζάλονες μέχρι απλά εργαλεία όπως ψαλίδια. Στο Kulina, μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα υλικά που χρειάζεστε για να εφοδιάσετε την κουζίνα σας από κορυφαίες μάρκες όπως WMF, Zwilling, Eva Solo, κ.λπ.

Ποιοι είναι οι τύποι των διαθέσιμων εργαλείων κουζίνας και για ποιο λόγο

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία εργαλείων κουζίνας που διατίθενται στο Kulina και μερικά από αυτά παρατίθενται παρακάτω:

  • Ανοιχτήρια κονσερβών: Κόβουν το καπάκι της κονσέρβας για να την ανοίξουν.
  • Ξεφλουδιστές: Ο αποφλοιωτής είναι ένα εργαλείο κουζίνας που χρησιμοποιείται για την αβίαστη αφαίρεση της εξωτερικής φλούδας ή του φλοιού των φρούτων και των λαχανικών.
  • Ψαλίδι κουζίνας: Αυτά τα εργαλεία πολλαπλών χρήσεων χρησιμοποιούνται στην κουζίνα για διάφορες εργασίες, όπως το κόψιμο κρέατος, το κόψιμο βοτάνων και το άνοιγμα συσκευασιών.
  • Σφυριά κρέατος: Χρησιμοποιούνται για να ισοπεδώσουν ή να χτυπήσουν το κρέας για να το κάνουν πιο μαλακό.
  • Καρφίτσες: Αυτά είναι εργαλεία για να ισιώνουν και να ανοίγουν τη ζύμη για το ψήσιμο ή το τηγάνισμα.
  • Όλμοι: Τα εργαλεία αυτά χρησιμοποιούνται για την κονιορτοποίηση και την άλεση τροφίμων, ιδίως μπαχαρικών και βοτάνων.
  • Εργαλείο φλαμπέ: Αυτά χρησιμοποιούνται στην επιδεικτική μαγειρική μέθοδο της καύσης υγρών με βάση το αλκοόλ στο φαγητό για γεύση και επίδειξη.
  • Καλάθια ατμού: Τοποθετώντας τα στο καλάθι πάνω από βραστό νερό.
  • Λαβίδα κουζίνας είναι επίσης ένα μαγειρικό εργαλείο πολλαπλών χρήσεων που χρησιμοποιείται για το κράτημα, το γύρισμα και το σερβίρισμα μιας ποικιλίας γευμάτων.
  • Mezzalunas: Χρησιμοποιούνται για την κοπή βοτάνων, λαχανικών και άλλων αντικειμένων.
  • Τέλος, έχουμε το εργαλείο για σουβλάκι κρέατος είναι μακριά ξύλινα/μεταλλικά μπαστούνια που χρησιμοποιούνται για να περάσουν και να μαγειρέψουν πιάτα με κρέας ή λαχανικά.