Τέλειο steak
Το τέλεια προετοιμασμένο κρέας απαιτεί ποιοτική πρώτη ύλη, λίγη εξάσκηση και κυρίως ένα καλό τηγάνι. Οι σεφ δεν θα απαρνηθούν ποτέ το παραδοσιακό ατσάλι για την προετοιμασία του κρέατος, π.χ. τα τηγάνια της γαλλικής μάρκας de Buyer, ή τα μαντεμένια ή τα χάλκινα τηγάνια.
Μια εναλλακτική λύση είναι η προηγμένη σύγχρονη τεχνολογία, η οποία μπορεί να συνδυάσει την αντικολλητική επιφάνεια και την εξαιρετική αγωγιμότητα της θερμότητας, όπως τα τηγάνια Profiresist της γερμανικής μάρκας WMF.
Και μην ξεχνάτε ότι ένα τέλειο steak απαιτεί επίσης ποιοτικά μαχαιροπίρουνα.









